Kirjat

 


Parasta aivoillesi

Huippusuosittu, jo viidenteen uudistettuun laitokseen yltänyt, elämänmyönteinen itsehoitokirja neuvoo, miten hellit aivojasi kotikonstein. Parasta aivoillesi opastaa irti liiasta suorituskeskeisyydestä sekä aivoja kuormittavista elämäntavoista. Kirja tarjoaa ohjeita elämänhallintaan kaikenikäisille. Mukana on runsaasti käytännön neuvoja, liikuntaohjelmia, rentoutusharjoituksia, hyviä ravinto-ohjeita sekä vihjeitä riskitekijöiden välttämiseen.

Itsehoitokirjan tekijät ovat kokeneita asiantuntijoita. Raija Kivimetsä on terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut toimittaja, Marja Ruuti ravitsemustieteen maisteri ja ravitsemusterapeutti ja Katja Keränen pitkän linjan liikunnanohjaaja, valmentaja ja kouluttaja.

”Kirja kannustaa ihmisiä ja antaa hyviä työkaluja aivojen hoitamiseen. Voin suositella kirjaa kaikille.” Aivotutkija, neurologi, LT Merja Hallikainen, Itä-Suomen yliopisto.

>> Tilaa Parasta aivoillesi -kirja

 


Hulluna hortaanHulluna hortaan

Luonto on paras aivojen hoitoympäristö. Villivihannekset ovat puolestaan mitä parhainta aivoravintoa. Hortoilu eli villivihannesten keruu tekee takapihan superfoodeista gourmet-ruokaa. Hulluna hortaan -villivihannesten keräysopas kertoo hortoilusta asiantuntevalla, mutta mukaansatempaavalla tyylillä.

Saat kirjasta kasvien selkeät tunnistusohjeet ja säilömisvinkit sekä ideoita arkiruuan rikastamiseen olitpa sitten tavallinen sekasyöjä, kasvissyöjä, karppaaja tai raakailija.

Lue lisää kirjasta ja aiheesta lisää sivustollamme www.hortoilu.fi.

>> Tilaa Hulluna hortaan -kirja verkkokaupastamme!