Tule voimaantumaan ja latautumaan ihanalla kurssilla kaamoksen keskellä marraskuussa. Kurssilla hyödynnetään eri tavoin luonnon ja kasvien hoitavaa voimaa, virkistytään aivojumpan avulla, levätään ja rentoudutaan äänimaljojen hellivässä äänimaisemassa ja otetaan myös musiikki jaksamisen tueksi.

Kurssilla opit hoitamaan ja hellimään itseäsi ja läheisiäsi kasvien ja erilaisten voimaannuttavien harjoitteiden avulla. Saat voimavaroja ja työkaluja jaksamiseen. Käytännönläheisellä kurssilla tehdään myös hyvinvointia hellivä yrttikylpysuola ja oma voimatee.

Aika: 24.11.-25.11.2018, la klo 10-17.30 ja su klo 9-16

Paikka: Hoitotila Intune, Kasarmikatu 34, Helsinki

Hinta: 249 € (hinta sis. opetuksen, kurssimateriaalit, harjoitteet, kurssilla valmistetut yrttituotteet, yrttiteet/sikurijuomat/kahvit, pientä syötävää)

 

Kurssitiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset. 5.11.2018 mennessä sähköpostilla [email protected] tai puhelimella 040 5410696.

Kurssin kouluttajina ovat tietokirjailija, hyvinvointikouluttaja, villiyrttien asiantuntija Raija Kivimetsä ja hortaohjaaja, luonnonyrttineuvoja, äänimaljahoitaja Leena Ilmarinen. Raija ja Leena ovat molemmat pätevöitymässä fytoterapiaan Frantsilan diplomi-fytoterapeutti -koulutuksessa. Raija kuuluu Suomen fytoterapiayhdistyksen hallitukseen.

Pin It on Pinterest

Share This