Kukista kaamos Kyproksella 31.10.–8.11.2020

Hyvästele räntä ja pimeys ja lähde kanssamme Kyproksen lempeän valoisaan marraskuuhun
31.10.–8.11.2020.

Ihanalla voimauttavalla ja rentouttavalla matkalla herkuttelemme runsailla yhteisateriolla, patikoimme leppoisaan tahtiin huikeissa maisemissa sekä vierailemme paikallisella yrttitilalla, jossa voimme myös tehdä edullisia ostoksia. 

Pääsemme myös tekemään mm. savitöitä ja nauttimaan elämyksellisestä oliivinkorjuusta. Lisäksi tutustumme tukikohtamme Larnacan ja Kyproksen kiinnostavaan historiaan.  Ihanalla matkalla kuulet myös miten pidät aivosi kunnossa pitkälle vanhuusikään.

Kokeneina ja innostavina matkanjohtajina toimivat jo useita kymmeniä vastaavia Kreetan matkoja 19 vuoden aikana luotsanneet Raija ja Jouko Kivimetsä.

Kyproksen matkalla olleiden palautetta:

”Matka oli tosi hyvä! Sain uutta tietoa ja ihania elämyksiä. Matka ylitti odotukset.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät. Marraskuu on hyvä ajankohta lähteä lomalle Kyproksen lämpöön.” 

”Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa ja vapaa-aikaa oli sopivassa suhteessa.” 

”Erinomainen ohjelma savitöineen, patikointeineen ja kiinnostavine kohteineen puhumattakaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Ryhmä oli tosi mukava. 

”Monipuolinen retkiohjelma. Sai tehdä omilla käsillä kaikkea. Mukava porukka ja ruokailut aivan mahtavat. Olette ihania ja huolehtivia matkanjohtajia. Tavataan taas!” 

”Kiitos erinomaisesta palvelusta, ihanista luontokokemuksista ja maukkaista ruuista hyvissä ruokapaikoissa.

 

 ”Tykkäsin valtavasti oliivinpoiminnasta ja vuoristopatikoinnista. Ryhmä oli hyvä ja ruoka herkullista. Iso kiitos Raija ja Jouko!” 

 

Matkaohjelma

Lauantaina 31.10.

Lähtö Helsingistä klo 16.30. Välilasku Riikassa. Perillä Larnacassa olemme noin klo 22. Syömme siellä vielä iltapalan.

Sunnuntai 1.11.

Larnaca-päivä ja illallinen kaupungissa.

Maanantai 2.11.

Savenvalajan paja, patikointia flamingo-järvellä ja Tekken moskeija, Illallinen Larnacassa.

Tiistai 3.11.

Vuoristopäivä Trodoksella, patikointia satojen vuosien ikäisten havupuiden peittämillä alueilla ja kanjoneissa. Yhteinen ateria. 

Keskiviikko 4.11.

Vapaa päivä omalle ohjelmalle

 

Torstai 5.11.

Vierailu pittoreskiin pieneen kylään matkalla kohti Afroditen seutua. Patikoimme kauniissa merenrantamaisemissa huikeaan paikkaan, jossa Afrodite syntyi meren vaahdosta. Illallinen päivän päätteeksi.

Perjantai 6.11.

Vierailemme kiinnostavalla yrttitilalla ja kuulemme yrttien monipuolisesta käytöstä hyvinvoinnin lähteenä. Mahdollisuus edullisiin yrttiostoksiin. Yhteinen ruokailu.

Lauantai 7.11.

Osallistumme aidolla maatilalla sesongin mukaiseen oliivinkorjuuseen ja tila tarjoaa itse valmistamansa lounaan päivän jälkeen.

Sunnuntai 8.11.

Lähtö hotellilta klo 9.30. Paluulento Riikan kautta on perillä Helsingissä noin klo 19.35.

Hotel Opera

Majoitumme Hotel Operassa. Hotelli on viehättävä, siisti ja huoneissa on parveke, ilmainen wifi sekä ilmaiset kylpy- ja suihkutuotteet. Hotelli sijaitsee Pyhän Lasaruksen kirkon aukiolla monipuolisten palvelujen ääressä, noin 200 metrin päässä kaupungin hienohiekkaiselta rannalta. 


Matkan hinta on 1495 €

Matkan hintaan sisältyvät lennot, lentokenttäkuljetukset, hyvän hotellin majoitukset 2 hengen huoneessa (HUOM! 8 vrk), retket, kuljetukset retkille ja patikoimaan, aamiaiset, ohjelman 7 ateriaa paikallisviineineen ja kahden matkanjohtajan opaspalvelut. Yhden hengen huoneen lisähinta 250 euroa.

 

Matkan sisällöstä ja ohjelmasta vastaavat hyvinvointikouluttaja, tietokirjailija, fytoterapeutti, FM Raija Kivimetsä sekä paikalliselämysmatkailun pioneeri, yritysvalmentaja Jouko KivimetsäKivimetsät ovat vetäneet yhdessä hyvinvointimatkoja Välimerelle jo yli 19 vuoden ajan. 

 

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, rekisterinumero 2813/13/MjMvU. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

 

 

Varaukset ja tiedustelut

Raija Kivimetsä
p. 040 5410696
r[email protected]

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Pin It on Pinterest

Share This