Työhyvinvointi

Työhyvinvointi

TYHY-toiminta vaalii organisaatiosi tärkeintä pääomaa – aivoja

Aivot pystyvät uusiutumaan tehokkaasti ja niiden hoitaminen vaikuttaa suoraan työkykyyn, terveyteen, mielialaan ja muistiin. Stressiä ei pysty välttämään, mutta aivoja voi suojata katkeamattoman stressin haittavaikutuksilta.

Työhyvinvointivalmennuksemme antavat helposti toteutettavia arjen keinoja aivojen saamiseksi pois kierroslukumittarin punaiselta alueelta. Lempeän tehokkaita keinoja testataan jo koulutuksen aikana ja kokemukset ovat olleet hämmästyttäviä. Aivot palkitsevat osallistujia paremmalla suorituskyvyllä, muistilla ja tyytyväisyydellä.

Luennot eri aivoteemoista

Autuutta aivoille® arjessa ja töissä  Kesto 1-3 h, kokoustilassa tai luentosalissa

Digiähkyn taltutus auttaa, kun kiire ahdistaa, muisti pätkii ja uuvuttaa. Moni työntekijä  tarkistaa meilit, lukee uutiset ja pysyy ajan hermolla myös lomilla ja vapaa-aikoina. Autamme katkaisemaan kierteen.

Aivojen hyvinvointipäivä

½ – 1 työpäivää sisältäen funktionaalisen Parasta aivoillesi -lounaan, omissa toimitiloissanne tai kurssipaikassa lähellä luontoa.

Aivojen hyvinvointipäivä on yrityksellesi räätälöitävä valmennus, joka voidaan toteuttaa myös viikonloppukurssina tai pidemmän matkan muodossa. Paikka voi olla yrityksen oma tai suositukseemme pohjautuva.

Autuutta aivoille® meets horta

2-4 h Villivihannes- ja aivoasiaa elävässä luonnossa. Tässä koulutuksessa ei kukaan pönötä eikä torku.

Autuutta aivoille® Hoitavat matkat

Viikonloppu kotimaan kohteessa tai viikko Välimerellä. Unohtumaton intensiivikurssi kaikin maustein.

Räätälöidyt hyvinvointi- ja paikalliselämysmatkat pienryhmille, syntymäpäiviään juhliville, hääväelle

Konsultointi

Neuvomme tapahtuma- ja kokousjärjestäjiä, HR-päättäjiä ja yritysjohtoa siinä, kuinka rakennetaan tilaisuuksia, jotka eivät syö virtaa vaan antavat sitä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous raija.kivimetsa@saimatext.fi tai 040 5410696.