Kuvaus

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssi

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opit hyödyntämään luonnon kasveja ja yrttejä muun muassa stressin hoitoon, kipuihin ja kolotuksiin, flunssan hoitoon ja naisten vaivoihin. Runsaiden kasvioppien lisäksi teemme läsnäoloharjoituksia, rentoudumme äänimaljojen hoitavassa soinnissa, herkuttelemme hyvällä ruualla ja kylvemme yrttisaunassa. Kuulet myös villiyrttien käyttämisestä ruokana ja juomana.

Aika: 9.7.-11.7.2021

Paikka: Rääkkylän Koivuniemi, 

Hinta: 390 € (hinta sis. opetuksen, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, aamiaiset, lounaat, kahvit/teet ja illalliset, majoituksen 2-hengen mökeissä, saunan) 1 hengen majoitus lisämaksusta! Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 17.

Varausmaksu: 100 € ilmoittautumisen yhteydessä ja loppumaksu kolme viikkoa ennen kurssia. Paikkoja on rajallisesti, joten jos kurssi kiinnostaa, toimi nopeasti.

 

Ihanan kurssin kouluttajina ovat tietokirjailija, fytoterapeutti, luonnonyrttineuvoja, hyvinvointikouluttaja ja villiyrttien asiantuntija Raija Kivimetsä ja hortaohjaaja, luonnonyrttineuvoja, äänimaljahoitaja, fytoterapeutti Leena Ilmarinen.

 

HUOM! Jos tulet junalla, jää pois Kiteellä. Sieltä kimppakyytimahdollisuus perjantaina. Helsingistä lähtee juna klo 13.19, joka on Kiteellä kello 17.14. Sillä ehtii vielä kurssille! Mitä aiemmin junalipun varaa, sen edullisemmin sen saa. 

 

Kysy lisää sähköpostitse [email protected] tai 040 5410 696.

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa

390,00  sis. alv

Pin It on Pinterest