Kuvaus

Hulluna hortaan

Opas takapihan
superfoodien herkulliseen maailmaan

Luonnossa kasvavien villivihannesten eli hortan kerääminen, käsittely ja niistä kokkaaminen on elämäntapa, josta jokainen voi omaksua itselleen sopivan siivun. Luonto tarjoaa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn hortaa, jolla herkuttelu edistää hyvinvointia ja lisää energiaa. Villivihanneksia ei kannata jättää keräämättä. Ne ovat ilmaista, ekologista lähiruokaa, joka jo pieninä annoksina nostaa ruuan terveellisyyden ja maun kolmanteen potenssiin.

Kirjasta opit hortoilun eli villivihannesten keruun salat ja herkullisten villikasvien tunnistus-, keräys- ja säilömisvinkit. Kirjassa on myös herkullisia ruokaohjeita ja inspiraatiota arkiruuan rikastamiseen olitpa sitten tavallinen sekasyöjä, kasvissyöjä, ketoilija tai raakailija.

Kirjan tekijät Raija ja Jouko Kivimetsä ovat hortoilun pioneereja. Raija on tietokirjailija, villiyrttikouluttaja ja terveys- ja hyvinvointitoimittaja, jonka innostus villivihanneksiin juontaa juurensa rääkkyläläisen kansanparantaja-ukin perintöön. Jouko on ammentanut hortoiluoppinsa Kreetalta, paikallisilta mummoilta ja vuoristokylistä. Kivimetsät ovat jo pian parikymmentä vuotta pitäneet suosittua hortoilu.fi-sivustoa, jossa he jakavat tietoa ja reseptejä villivihannesten innostavasta maailmasta.

E-kirjan tiedot

  • Ladattava PDF-tiedosto, tiedoston koko 3.8Mt
  • Värikuvitus
  • 176 sivua
  • Latausoikeus 3 kertaa/asiakas. Ota yhteyttä tekniseen tukihenkilöömme sähköpostitse [email protected] , mikäli latauksen kanssa on ongelmia.

Tarvitset PDF-tiedoston lukemista varten lukuohjelman, esim. Adobe Reader.

TILAUSOHJE

Lisää tuote ostoskoriin alla olevan painikkeen avulla

Siirry kassalle ja maksa tuote

Maksun jälkeen varmista, että palaat takaisin verkkokauppaan

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löydät linkin kirjan lataamiseksi laitteellesi. Huomaa latausoikeuden rajoitus (3 kertaa/asiakas)! Mikäli tilausvahvistusta ei tule, tarkista sähköpostisi roskapostilaatikko.

JOS KIRJA EI AVAUDU LINKKIÄ KLIKKAAMALLA, ON KIRJATIEDOSTO LATAUTUNUT LAITTEELLESI AUTOMAATTISESTI!

Avaa lataamasi kirjatiedosto (löytyy laitteesi lataukset / ladatut / downloads-kansiosta) ja tutustu hortoilun upeaan ja ihmeelliseen maailmaan

Hulluna hortaan e-kirja

Hulluna hortaan – herkkuja ja hyvinvointia villivihanneksista
Opas takapihan superfoodien herkulliseen maailmaan

19,90  sis. alv

Pin It on Pinterest