Tiesitkö, että uupumuksen ja väsymyksen taustalla voi olla oma koti?

Tiesitkö, että uupumuksen ja väsymyksen taustalla voi olla oma koti?

posted in: Blogi, Yleinen | 0
Kodin pitäisi olla turvapaikka ja rentoutumisen ja onnellisuuden kehto. Etenkin näin talvella vietämme valtaosan valveillaoloajastamme sisätiloissa ja iltaisin linnoittaudumme koteihimme, oman pesän turvaan. Tiesitkö, että uupumuksen ja väsymyksen taustalla voi olla oma koti?
Tiesitkö sinä, että kodissasi saattaa piileskellä näkymättömiä tuholaisia, jotka nakertavat niin henkistä kuin fyysistä terveyttäsi?

Jotta jaksat paremmin ja pysyt terveempänä, sinun kannattaa huomioida kodistasi ainakin seuraavat asiat.

 

Tukiaseman sijainti
  • Tiesitkö sinä, että jos kerrostalon katolla sijaitsee matkapuhelintukiasema, voi perusterve ihminen sairastua yllättävästi, menettää yöunensa ja pikku hiljaa myös uupua ja masentua?

 

Sisäilman laatu
  • Tiesitkö, että huono sisäilma, erityisesti mikrobit ja kemikaalit voivat olla neurologisten oireiden, keskittymisvaikeuksien, uupumuksen, väsymyksen ja masennuksenkin taustalla?

 

Melu
  • Tiesitkö, että kireyden, ahdistuksen, uupumuksen ja monien stressioireiden taustalla voikin olla melu? Melu on myrkky ja aivojen ja sydämen vihollinen.

 

Langaton saaste
  • Tiesitkö, että nukut paremmin ja levollisemmin, kun SULJET KAIKKI mobiililaitteet yöksi? Keskittymisvaikeudet, rauhattomuus, ärtyisyys, päänsärky, univaikeudet ja unettomuus, sydänoireet, ylivilkkaus ovat vain osa niistä oireista, joiden on tieteellisissä tutkimuksissa todettu johtuvan sähkömagneettisesta säteilystä.

 

Henkinen myrkky
  • Onko kodissasi energiavarkaita ja ankeuttajia? Negatiivisuus ja valittamiselle altistuminen tappaa hermosoluja muistikeskus hippokampuksesta, jos valittamiselle altistuu yli puolen tunnin ajan. Negatiivisuus myös tarttuu eli mustan energian kylväminen imee positiivisuutta ja imuroi lähipiirin voimia ja saa heidätkin valittamaan ja äyskimään. Kroonikkovalittajat ovat energiasyöjiä ja myrkyttäjiä.

 

 

Teksti: Raija Kivimetsä