Parasta aivoillesi -verkkokurssi

Parasta aivoillesi -verkkokurssi

posted in: Blogi, Uutiset, Yleinen | 0

Haluatko jaksaa paremmin töissä ja kotona?

Haluatko lisää tasapainoa, nautintoa
ja hyvää oloa elämääsi?

Haluatko pysyä terävänä ja toimintakykyisenä myös vanhana?

 Jokaiseen näistä voit oikeasti itse vaikuttaa… Älä huku paineiden pyörteisiin vaan tartu väsyneiden aivojen pelastusrenkaaseen!

Parasta aivoillesi -verkkokurssilta saat parhaat työkalut, joilla jaksat paremmin, muistat paremmin, olet iloisempi, tasapainoisempi ja tyytyväisempi kuormittavan arjen keskelläkin.

Opit irtautumaan liiasta suorituskeskeisyydestä sekä aivoja nakertavista elämäntavoista. Opit päivittämään arkesi, ravintosi ja kotisi aivoystävälliseksi. Saat tukea ja apua jaksamiseesi ihanalla ja käytännönläheisellä tavalla.

 

 

Parasta aivoillesi -verkkokurssilta saat:

 

 • Keinoja ja työkaluja, joilla jaksat ja kestät kuormittavaa arkea paremmin.

 • Keinoja, joilla parannat muistiasi.

 • Laajan tietopaketin aivoja ja suolistoa hellivästä ravinnosta.

 • Herkullisia ja hoitavia ruokaohjeita.

 • Parhaat apuaineet aivojen ahdinkoon.

 • Tietopaketin parhaista aivoterveyttä tukevista kasveista ja marjoista.

 • Useita aivojesi hyvinvointia lisääviä harjoituksia ja tehtäviä.

 • Keinoja, joilla taltutat suorittamisen ja stressin alla lymyävän väsymyksen.

 • Keinoja, joilla selätät uupumuksen ja kohotat mielialaasi

 • Toimivia ohjeita ja konkreettisia neuvoja, joiden avulla muutat kotisi aivoystävälliseksi. Opit poistamaan stressilähteitä ja lisäämään aivojen hyvinvointia lisääviä tekijöitä huone huoneelta.

 • Virikkeitä ja inspiraatiota onnellisempaan arkeen.

 • Useita innostavia videoita ja harjoitustehtäviä.

 

Marja Ruuti

Tältä kurssilta saat taatusti parasta aivoillesi

”Parasta aivoillesi -verkkokurssi tarjoaa taatusti parasta aivoillesi! Nykyinen elämä on niin haastava kenen tahansa aivoille, että jokainen hyötyy tämän laadukkaasti ja ammattitaidolla laaditun kurssin antamasta tiedosta ja monipuolisista käytännön vinkeistä. Haluan korostaa, että jopa Alzheimerin tautia voi ehkäistä ja hoitaa omilla elämäntavoillaan, puhumattakaan jokapäiväisen aivovirkeyden ylläpidosta. Tältä kurssilta saat käyttöösi kaikki keinot ruokavaliosta ja liikunnasta musiikkiin ja ympäristön vaikutuksiin.”

– Marja Ruuti, ravitsemustieteen maisteri, ravitsemusterapeutti

 

 

 

Parasta aivoillesi -verkkokurssi sopii juuri sinulle, jos

 

Kiireinen arki vie sinulta mehut

Nukut huonosti ja kärsit univajeesta

Muistisi on alkanut pätkiä vaikka olet vielä työikäinen

Elämäsi on pelkkää suorittamista

Kamppailet stressin pyörteisessä

Haluat pysyä terävänä ja omatoimisena vielä vanhana

Läkähdyt informaatio- ja ärsyketulvaan

Olet kodin ja työn puristuksessa elävä ruuhkavuosivanhempi

Olet liian kiltti ja tunnollinen suorittaja

Kärvistelet työ- tai opiskelupaineiden puristuksessa

Olet muistisairaan läheinen ja pelkäät itse samaa kohtaloa

Olet omaishoitaja

Suvussasi on aivosairauksia

Olet toipumassa aivosairaudesta

Lähestyt eläkeikää tai olet jo eläkkeellä ja haluat elää kotona onnellisena ja vireänä koko loppuelämäsi

Tunnet olevasi hukassa ja haluat elämääsi uuden suunnan

 

 

 

 

 

Terhi Pyykönen
”Kävin verkkokurssin vuosi sitten syksyllä. Raija Kivimetsä on koonnut kattavan paketin aivojen parhaaksi. Verkkokurssi sisälsi paljon erilaisia harjoituksia ja informaatio-osiota, joita voi arjessa mukavasti toteuttaa. Verkkokurssia sai käydä omaan tahtiin sopivissa erissä, ja erittäin mukavaa oli saada Raijalta harjoituksien tekemisestä palautetta. Jos arkesi on raskasta ja toivot siihen helpotusta, niin suosittelen tätä verkkokurssia lämpimästi.”

Terhi Pyykönen, fysioterapeutti

 

 Verkkokurssilla opit ilman kiirettä ja suorittamista

Kurssilta saat tutkittuun tietoon perustuvan todellisen tietopaketin ja paljon konkreettisia välineitä, ideoita, videoita, vinkkejä ja toimintatapoja. Verkkokurssi tarjoaa askeleet, miten otat opit käyttöön omassa arjessasi.

Jokaisella pienelläkin muutoksella on todellista merkitystä!

 

Nina Sandqvist
”Sain kurssilta paljon käytännön vinkkejä oman hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantamiseen. Tehtävät pystyi tekemään oman aikataulun mukaan ja kouluttajalta sai hyvin palautetta. Ihana oli kuulla ihmisten hyvää palautetta virkistyneestä ja  hyvinvoivasta  olemuksestani. Käytän edelleen kurssilta saatuja vinkkejä omassa arjessani. Hyvä kokonaisuus oli Autuutta aivoille -matka Kreetalle ja sen perään käyty verkkokurssi. Sain muutettua elämäntapojani pysyvästi positiiviseen suuntaan. ”

 – Nina Sandqvist, erityissuunnittelija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raija Tuomiranta-Isola

Sain todella paljon uusia vinkkejä ja jaksamista arkeen

” Löysin verkkokurssin Autuutta aivoille-sivustolta toissa syksynä ja se kutsui heti. Olen vieläkin iloinen tuosta löydöstäni. Kurssi on antanut minulle todella paljon uusia vinkkejä ja jaksamista arkeen. Ammattini puolesta minun pitäisi olla perillä aivojen hyvinvoinnista, mutta arjessa kaikkea ei vaan tule ajatelleeksi. Siksipä tämä varsin käytännönläheinen kurssi sai aivoni suorastaan laulamaan. Minä jopa kertasin kurssin viime keväänä, ja huomasin sen varsin tarpeelliseksi. Ostin kurssin lahjaksi myös tyttärelleni ja parille ystävälleni. Suosittelen lämpimästi kurssia juuri sinulle, ikään ja ammattiin katsomatta. Tulet taatusti yllättymään iloisesti.”

 – Raija Tuomiranta-Isola, terveyskeskuslääkäri

 

 

 

 

Jo yksikin pieni muutos viikossa tarkoittaa 52 muutosta vuodessa!

 

 

Kurssin opit jäivät päivittäiseen arkeen minimoimaan ikääntymisen vaikutuksia

Kaija-Leena Saretsalmi ja Markku Salminen
”Opiskelimme yhdessä tämän mainion verkkokurssin viime syksynä. Saimme siitä paljon hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla nyt edistämme aivojemme kuntoa ja toimintaa. Monet kurssin neuvot ovat muuttuneet päivittäisiksi elämäntavoiksi, joilla pyrimme minimoimaan ikääntymisen vaikutuksia. Kurssi on sisällöltään monipuolinen, helposti lähestyttävä ja käytännön läheinen. Uskomme, että jokainen löytää kurssista itselleen monia hyödyllisiä ja helposti päivittäiseen elämään soveltuvia ohjeita.”

– Kaija-Leena Saretsalmi, eläkeläinen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen

– Markku Salminen, eläkeläinen, diplomi-insinööri

 

 

 

 

 

 

Minna Hansen

Opitut asiat saa helposti omaan arkeen vaikka yksi kerrallaan

 ”Voin suositella verkkokurssia lämpimästi kaikille vähääkään omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle. Mikä olisikaan viisainta kuin ennaltaehkäisy. Koulutustaustani johdosta kurssilla oli itselleni paljon tuttuja asioita. Mutta silti koin kurssin antoisaksi ja sain useita ahaa-elämyksiä sekä monia hyviä muistutuksia. Asioita pystyi helposti ottamaan käyttöön arjessa vaikka yksi asia kerrallaan. Osioiden tehtävät laittoivat myös pohtimaan omia tekemisiä ja valintoja. Raija tuntee ja tietää erinomaisesti tämän aihealueen ja hän tekee työtään sydämellä – tämän kaiken huomaa myös verkkokurssilla. Kiitos tästäkin kurssista – tulen varmasti osallistumaan jatkossa muillekin kursseillenne.”  

 – Minna Hansen, diplomiravintoterapeutti

 

Koskaan ei ole liian myöhäistä ryhtyä hoitamaan aivojaan!

”Verkkokurssi oli erittäin hyvä. Sain siitä valtavasti tietoa ja oivalluksia oman arkeni muuttamiseen. Suosittelen kurssia muillekin.”
”Verkkokurssi muutti koko elämäni. Kiitos ihanasta ja laadukkaasta kurssista.”
”Monipuoliset tehtävät saivat miettimään omia aivohaasteita ja tekemään arkeen parannuksia. Kiitos ihanasta kurssista.”
”Kurssi oli todella monipuolinen ja runsas. Tykkäsin videoista, herkullisista resepteistä ja arjen vaihtokaupoista. Kiitos hyvästä kurssista! Aion suositella kurssia myös työkavereilleni.”
”Uskon, että kaikki omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista. Nyt yritän jakaa tätä oppimaani tietoa perheelleni ja muille läheisilleni. Olen suositellut kurssia myös muille.”
”Verkkokurssi oli laajempi kuin osasin odottaa!”
”Kiitos hyvästä kurssista! Teet tärkeää työtä ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja aivot on elinikäinen juttu ja niistä pitää pitää huolta.”
”Sain tästä kurssista toivoa ja paljon hyötyä omaan elämääni ja arkeeni. Kiitos Raija hyvästä kurssista!”
”Kurssin oppien avulla jaksan nyt paremmin ja suhtaudun elämään positiivisemmin.”
”Ihana kurssi! Sain paljon konkreettista hyötyä elämääni ja omaan kotiini. Suurkiitos!”
”Jouduin työttömäksi ja olin aivan hukassa. Tämä kurssi antoi voimaa, konkreettista tietoa ja uutta suuntaa elämään. Kiitos paljon ihanasta kurssista.”
”Tykkäsin todella paljon kurssin konkreettisista ohjeista ja vinkeistä ja opin paljon uutta. Jo nyt huomaan muutoksen elämässäni. Voin huomattavasti paremmin.”
”Kurssi on todella hyödyllinen. Sain paljon käytännön ohjeita omaan arkeeni. Suosittelen kurssia jokaiselle.”

 

Valmentajasi ja asiantuntijasi kurssilla

 

Kurssin kehittäjä ja valmentajasi kurssilla on hyvinvointikouluttaja ja tietokirjailija FM Raija Kivimetsä. Kivimetsä on aivojen itsehoidon edistämisen pioneeri Suomessa. Hän on jo neljänteen painokseen yltäneen Parasta aivoillesi -kirjan (Otava) äiti, Aivoautuuttaja®-koulutuksen kehittäjä ja jo seitsemänteen painokseen yltäneiden Autuutta aivoille® Hoitavat kortit® -hyvinvointikorttien kehittäjä sekä tutkittuun aivotietouteen pohjautuvan Autuutta aivoille -sivuston perustaja.

 

Raija on lempeän innostava ja inspiroiva valmentaja.

”Tämän ajan ihmisten aivot ovat hätää kärsimässä kaiken kiireen, työtaakan, elämän tuomien haasteiden, kuormittavien elämäntapojen sekä stressin ja infoähkyn kurimuksessa. Todella monen ihmisen aivot tarvitsevat armoa, toivoa sekä hoitavia työkaluja. Niitä haluan jakaa tällä kurssilla.”
 

Kurssi pähkinänkuoressa

 

Saat jaksamista ja aivoterveyttä lisääviä keinoja ja konkreettisia työkaluja arkeen – pimeän ajan pelastusrenkaan. Kurssi koostuu videoista, ladattavista materiaaleista, teksteistä, harjoituksista, ruokaohjeista ja aivoystävällisemmän arjen vinkeistä.

 

Jopa sydämen voi vaihtaa mutta ei aivoja. Pidä niistä huolta!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

 

Parasta aivoillesi –verkkokurssin* on käynyt läpi jo noin 1200 henkilöä. Tämän lisäksi kursseillemme ja verkkokursseillemme on osallistunut yli 10 000 ihmistä vuodesta 2012 lähtien. Luotamme 100% varmuudella siihen, että saat hyvää tietoa ja työkaluja omaan elämääsi, joiden avulla jaksat paremmin. Siksi lupaammekin sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin.

*aiemmin nimellä Kaali kuntoon -verkkokurssi