Voimaannu ja lataudu Kreetalla

Patikointia, herkuttelua ja aisti-iloja Sitiassa 3.9.-10.9.2021

Hyvästele kiire ja stressi ja lähde syyskuussa Kreetan Sitiaan rentouttavalle hoitavalle matkalle, joka voimaannuttaa ja koskettaa niin mieltä kuin kehoa. Luvassa on aivojumppaa, ikimuistoisia patikointeja, herkullisia yhteisaterioita, ihania retkiä, läsnäoloharjoituksia luonnossa sekä aivojen hyvinvoinnin teemoja.

Aamut aloitamme lempeällä aivojumpalla merta ihaillen. Opimme kehon ja mielen hoitovinkkejä, teemme  läsnäoloharjoitteita luonnossa ja patikoimme  vehmaissa oliivilehdoissa, aasipoluilla, vehreissä rotkoissa ja jylhän upeissa maisemissa. 

Herkuttelemme maailman terveellisimmäksi noteeratulla kreetalaisella ruualla ja tutustumme myös öljystään ja viineistään kuuluisaan Toploun luomuluostariin.

Matkan hyvinvointisisällöstä vastaa aivoterveyden asiantuntija, terveystoimittaja, yrttiterapeutti FM Raija Kivimetsä. 

Matkan patikointiosuuksista ja paikallisjärjestelyistä vastaa kokenut Kreetan tuntija, erä- ja luonto-opas Antti Teerisuo. Mukana matkalla apuoppaana toimii kokenut Kreetan tuntija Sari Makkonen.

 

Hoitavalla matkalla olleiden palautteita:

”Autuutta aivoille –matka oli tosi hyvä! Sain paljon uutta tietoa ja eväitä käytännön elämään. Matka ylitti odotukset.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät!”

”Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa oli sopivassa suhteessa.”

”Ihanat ateriat, porukan yhteishenki ja heittäytyminen ja alati kupliva nauru. Paljon hyvää tietoa kokonaisvaltaisesti!”

”Sain matkalta enemmän kuin osasin odottaa. Hyviä neuvoja moneen asiaan. Kiitos ihanat! ”

 

Matkaohjelma

3.9. perjantai

Lähtö Helsingistä Finnairin lennolla Heraklioniin klo 7.25. Perillä Heraklionissa klo 11.15. Sieltä bussikuljetus Sitiaan. Bussimatkan kesto 2,5 tuntia. Majoittuminen Itanos-hotelliin. Tutustuminen Sitiaan, yhteinen ateria ja ensimmäiset stressinhallintateemat.

4.9. lauantai

Leppoisaa aivojumppaa rannalla ja aamiainen. Aamiaisen jälkeen ajamme Zakroksen kylään, mistä patikoimme leppoisasti läpi rotkon Zakroksen kylästä Kato Zakroksen rannalle, jossa mahdollisuus uida. Yhteinen lounas. Aivo-ohjelmaa luonnossa. Ilta vapaa omalle ohjelmalle.

 

5.9. sunnuntai

Tänään suuntaamme patikoinnin hiekkateitä ja polveilevia polkuja pitkin Vain palmurannalle. Tämä ranta on yksi niistä muutamasta, jolla kasvaa Kreetan kotoperäinen kaunis palmu (Phoenix theophrasti). Ranta on suojaisa kovillakin tuulilla. Rannalla mukavaa aivo-ohjelmaa ja mahdollisuus uimiseen. Pitkä ja leppoisa lounas. Ilta vapaa omalle ohjelmalle.

6.9. maanantai

Leppoisaa aivojumppaa ja aamiainen. Lähtö aamiaisen jälkeen Exo Moulianan kylän liepeille, mistä lähdemme laskeutumaan Richtis-rotkoa aina merenrantaan asti. Aivo-ohjelmaa luonnossa isojen plataanipuiden katveessa. Rannalla pidämme uima- ja kahvitauon ja nautimme pitkän lounaan ihanassa näköalatavernassa. Ilta vapaa omalle ohjelmalle.

7.9. tiistai

Vapaapäivä. Ei aivojumppaa eikä pitkää ateriaa. Voit tutustua Sitiaan, viettää leppoisan rantapäivän, istua rantakahviloissa ja tehdä mitä haluat.

8.9. keskiviikko

Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla mukavalle patikoinnille Kavousin kylän maastossa. Kuljemme vanhaa aasipolkua pienen rotkon rinteellä, hiekkateitä pitkin. Aivo-ohjelmaa luonnossa yli 3200 vuotta vanhan oliivipuun katveessa. Käymme myös katsomassa Kreetan pisintä levadaa, jonka vedet virtaavat usein kesäaikaankin. Yhteinen ateria.

9.9. lauantai

Aivojumppa, aamiainen, ohjattua ja vapaata ohjelmaa sekä vierailun luomuviineistään ja -oliiviöljyistään kuuluisaan Toploun luostariin. Jäähyväisillallinen.

10.9. sunnuntai

Aamiainen klo , lähtö lentokentälle klo 8.30. Lento lähtee klo 12.10  ja on Helsingissä klo 16.

Itanos-hotelli

Itanos on  3 tähden hotelli, joka on vain 200 metrin päässä rannalta. Hotellissa on siistit on modernit huoneet, oma parveke ja merinäköala, ystävällistä palvelua ja kattopuutarha, josta on upeat näköalat.

________________________________

Matkan hinta kahden hengen huoneessa on 1140€ 

Matka sisältää lentokenttäkuljetukset, matkanvetäjien palvelut koko matkan ajan, majoituksen aamiaisineen 2 hengen huoneessa viehättävässä Itanos-hotellissa, lähellä rantaa. 6 runsasta ja herkullista paikallisateriaa viineineen, kuljetukset patikoinneille, patikoinnit, kahvit/teet, hyvinvointiluennot ja harjoitteet materiaaleineen. Patikoinnit edellyttävät normaalia yleiskuntoa.

HUOM! Matkan hinta ei sisällä lentoja. Jokainen hankkii omat lennot. Tämä takaa peruutusturvan ja lentojen muutokset. Suorat lennot saa Finnairilta.

HUOM! Emme peri varausmaksuja, vaan matkan hinta erääntyy maksettavaksi 2-3 viikkoa ennen matkaa. Mikäli koronatilanne jatkuu, omat lennot voi vaihtaa helposti veloituksetta tai perua!

Suositamme varaamaan Finnairin lennot Helsinki–Heraklion:
MENO 3.9.2021
HEL klo 7:25 perillä HER klo 11:15
PALUU 10.9.2021
Heraklion–Helsinki
HER klo 12:10 perillä HEL klo 16:00.

Hyvinvointiohjelmasta vastaa terveystoimittaja ja hyvinvointikouluttaja, yrttiterapeutti FM Raija Kivimetsä. Matkan patikointiosuuksista ja paikallisjärjestelyistä vastaa kokenut Kreetan tuntija, erä- ja luonto-opas Antti Teerisuo.  Mukana matkalla apuoppaana toimii kokenut Kreetan tuntija Sari Makkonen.

Raija Kivimetsä on kokenut matkanjohtaja, joka on vetänyt kymmeniä hoitavia matkoja Kreetalle jo 20 vuoden ajan. 

Raija Kivimetsä

Antti Teerisuo

Sari Makkonen

Varaukset ja tiedustelut

Hinta ja matkan varaaminen

Hinta 1140 €/hlö 2 hengen huoneessa (Yhden hengen huoneen lisämaksu 160 €) 

Hinta ei sisällä lentoja. Suorat lennot saa Finnairilta.  

Virallinen matkanjärjestäjä Fysimera Oy, rekisterinumero 2303360-6.  

Ilmoittautuminen:
Laita Raija Kivimetsälle yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti, allergiat ja ruokavaliotoiveet) sähköpostilla [email protected], voit myös soittaa 040 5410696.  Mainitsethan, haluatko yhden hengen huoneen lisämaksusta (160 €).


Lisätietoja paikallisjärjestelyistä ja patikoinneista: Antti Teerisuo, 0400 444229 [email protected]

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Fysimera Oy, rekisterinumero 2303360-6. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Pin It on Pinterest

Share This