Voimaannu ja lataudu Kreetalla

Patikointia, herkuttelua ja aisti-iloja Sitiassa 11.9.-18.9.2022

Hyvästele kiire ja stressi ja lähde syyskuussa Kreetan Sitiaan rentouttavalle hoitavalle matkalle, joka voimaannuttaa ja koskettaa niin mieltä kuin kehoa. Luvassa on aivojumppaa, ikimuistoisia patikointeja, herkullisia yhteisaterioita, ihania retkiä, läsnäoloharjoituksia luonnossa sekä aivojen hyvinvoinnin teemoja.

Aamut aloitamme lempeällä aivojumpalla merta ihaillen. Opimme kehon ja mielen hoitovinkkejä, teemme  läsnäoloharjoitteita luonnossa ja patikoimme  vehmaissa oliivilehdoissa, aasipoluilla, vehreissä rotkoissa ja jylhän upeissa maisemissa.

Herkuttelemme maailman terveellisimmäksi noteeratulla kreetalaisella ruualla ja tutustumme myös öljystään ja viineistään kuuluisaan Toploun luomuluostariin.

Matkanjohtajana sekä matkan patikoinneista ja hyvinvointisisällöstä vastaa aivoterveyden asiantuntija, terveystoimittaja, yrttiterapeutti FM Raija Kivimetsä. 

Paikallisjärjestelyistä ja herkullisista ruuista vastaa  kokenut Kreetan tuntija, matkaopas Sari Makkonen.

 

Hoitavalla matkalla olleiden palautteita:

”Autuutta aivoille –matka oli tosi hyvä! Sain paljon uutta tietoa ja eväitä käytännön elämään. Matka ylitti odotukset.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät!”

”Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa oli sopivassa suhteessa.”

 

”Ihanat ateriat, porukan yhteishenki ja heittäytyminen ja alati kupliva nauru. Paljon hyvää tietoa kokonaisvaltaisesti!”

”Sain matkalta enemmän kuin osasin odottaa. Hyviä neuvoja moneen asiaan. Kiitos ihanat! ”

 

Matkaohjelma

11.9. sunnuntai

Lähtö Helsingistä Finnairin lennolla Heraklioniin klo 7.20. Perillä Heraklionissa klo 11.10. Sieltä bussikuljetus Sitiaan. Bussimatkan kesto 2,5 tuntia. Majoittuminen Itanos-hotelliin. Tutustuminen Sitiaan, yhteinen ateria ja ensimmäiset stressinhallintateemat.

12.9. maanantai

Leppoisaa aivojumppaa rannalla ja aamiainen. Aamiaisen jälkeen ajamme Zakroksen kylään, mistä patikoimme leppoisasti läpi rotkon Zakroksen kylästä Kato Zakroksen rannalle, jossa mahdollisuus uida. Yhteinen lounas. Aivo-ohjelmaa luonnossa. Ilta vapaa omalle ohjelmalle.

 

13.9. tiistai

Tänään suuntaamme patikoinnin hiekkateitä ja polveilevia polkuja pitkin Vain palmurannalle. Tämä ranta on yksi niistä muutamasta, jolla kasvaa Kreetan kotoperäinen kaunis palmu (Phoenix theophrasti). Ranta on suojaisa kovillakin tuulilla. Rannalla mukavaa aivo-ohjelmaa ja mahdollisuus uimiseen. Vierailemme paluumatkalla Toploun luomuluostarissa. Yhteinen illallinen Sitiassa.

14.9. keskiviikko

Leppoisaa aivojumppaa ja aamiainen. Lähtö aamiaisen jälkeen Exo Moulianan kylän liepeille, mistä lähdemme laskeutumaan Richtis-rotkoa aina vesiputoukselle asti. Aivo-ohjelmaa luonnossa. Illallinen Sitiassa.

15.9. torstai

Vapaapäivä. Ei aivojumppaa eikä pitkää ateriaa. Voit tutustua Sitiaan, viettää leppoisan rantapäivän, istua rantakahviloissa ja tehdä mitä haluat.

16.9. perjantai

Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla mukavalle patikoinnille Kavousin kylän maastossa. Kuljemme vanhaa aasipolkua pienen rotkon rinteellä, hiekkateitä pitkin. Aivo-ohjelmaa luonnossa yli 3200 vuotta vanhan oliivipuun katveessa.. Yhteinen myöhäinen lounas rantatavernassa.

17.9. lauantai

Aivojumppa, aamiainen ja lähtö viehättävään Agios Nikolaokseen, jossa aikaa ostoksille ja yrttitilavierailulle Raija ohjastaa. Jäähyväisateria.

18.9. sunnuntai

Aamiainen hotellilla ja lähtö lentokentälle.. Lento lähtee klo 12.05  ja on Helsingissä klo 15.55.

Itanos-hotelli

Itanos on  3 tähden hotelli, joka on vain 200 metrin päässä rannalta. Hotellissa on siistit on modernit huoneet, oma parveke ja merinäköala, ystävällistä palvelua ja kattopuutarha, josta on upeat näköalat.

________________________________

Matkan hinta kahden hengen huoneessa on 1290€ 

Matka sisältää lentokenttäkuljetukset, matkanvetäjien palvelut koko matkan ajan, majoituksen aamiaisineen 2 hengen huoneessa viehättävässä Itanos-hotellissa, lähellä rantaa. 6 runsasta ja herkullista paikallisateriaa viineineen, kuljetukset patikoinneille, patikoinnit, kahvit/teet, hyvinvointiluennot ja harjoitteet materiaaleineen. Patikoinnit edellyttävät normaalia yleiskuntoa.

HUOM! Matkan hinta ei sisällä lentoja. Jokainen hankkii omat lennot. Tämä takaa peruutusturvan ja lentojen muutokset. Suorat lennot saa Finnairilta.

HUOM! Emme peri varausmaksuja, vaan matkan hinta erääntyy maksettavaksi 4 viikkoa ennen matkaa. Mikäli koronatilanne jatkuu, omat lennot voi vaihtaa helposti veloituksetta tai perua!

Suositamme varaamaan Finnairin lennot Helsinki–Heraklion:
MENO 11.9.2022
HEL klo 7:20 perillä HER klo 11:10
PALUU 18.9.2022
Heraklion–Helsinki
HER klo 12:05 perillä HEL klo 15:55

Hyvinvointiohjelmasta  ja patikointiosuuksista vastaa terveystoimittaja ja hyvinvointikouluttaja, yrttiterapeutti FM Raija Kivimetsä. Mukana oppaana toimii kokenut Kreetan tuntija Sari Makkonen.

Raija Kivimetsä on kokenut matkanjohtaja, joka on vetänyt kymmeniä hoitavia matkoja Kreetalle jo 21 vuoden ajan. 

 

 

Raija Kivimetsä

Sari Makkonen

  Varaukset ja tiedustelut

Hinta ja matkan varaaminen

Hinta 1290 €/hlö 2 hengen huoneessa (Yhden hengen huoneen lisämaksu 160 €) 

Hinta ei sisällä lentoja. Suorat lennot saa Finnairilta.  

Ilmoittautuminen:
Laita Raija Kivimetsälle yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti, allergiat ja ruokavaliotoiveet) sähköpostilla [email protected], voit myös soittaa 040 5410696.  Mainitsethan, haluatko yhden hengen huoneen lisämaksusta (160 €).


Lisätietoja paikallisjärjestelyistä ja patikoinneista: Raija Kivimetsä, 040 5410696

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Pin It on Pinterest

Share This