Reikiä ja luonnon hoitavaa voimaa Kreetalla

Matka kehon ja mielen hyvinvointiin tulossa vuonna 2022

Ota omaa aikaa ja lähde ihanalle ja nautinnolliselle matkalle, joka rauhoittaa, voimaannuttaa ja koskettaa niin sydäntä, mieltä kuin kehoa. Matkalla opit hoitamaan itseäsi Reikillä, japanilaista alkuperää olevalla luonnollisella hyvinvoinnin ja sisäisen kasvun menetelmällä.  Saat myös työkaluja kuinka voit jatkaa itsenäisesti. Lisäksi tutustut luonnon hoitavaan voimaan monin eri tavoin. 

Aamut aloitamme lempeillä harjoituksilla rannalla merta ihaillen. Perehdymme Reikin saloihin ja luonnon hoitaviin voimiin sekä teoriassa että käytännössä. Patikoimmme leppoisaan tahtiin ja teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita luonnossa ja voimapaikoilla. Herkuttelemme ihanilla yhteisaterioilla viehättävissä tavernoissa ja teemme pitkän kokopäiväretken Keski-Kreetan vuoristoon. 

Tämä matka sopii jokaiselle, joka haluaa irtiottoa arjesta:  tasapainoa, nautintoa – jopa uutta suuntaa elämään. Luvassa on ihania elämyksiä, parantavaa energiaa, luontopatikointeja, herkullista ja terveellistä ruokaa ja hyvää seuraa.
Ei haittaa, vaikka olisit jo käynyt reikikursseja, sillä tämä kokonaisuus on ainutlaatuinen! 

”Lämpimät kiitokset! Matkalla oli hyvä tasapaino liikkumisen, oppimisen ja syömisen välillä.”

”Sain valtavasti voimaa jatkaa tulevaan! Suurkiitos upeasta matkasta!”

”Hyvä opastus, historia ja tarinat. Myös ruoka oli erittäin maukasta.Iso kiitos!”

”Sain matkalta enemmän kuin osasin odottaa. Hyviä neuvoja moneen asiaan.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät!” 

”Supermatka! Kiitos! Keho ja mieli lepäävät ja uudistuvat.”

Matkaohjelma

 

Sunnuntai 

Matkaohjelma alkaa tervetulotilaisuudella. Kävellen lähikylän viehättävään tavernaan illalliselle. Paluu takseilla omakustanteisesti.

Maanantai 

Aamuharjoituksia lähirannalla ja runsas buffet-aamiainen hotellilla. Johannan reikiohjelmaa noin kello 14 asti.

Vapaa aikaa, jolloin voi olla rannalla, nauttia merestä ja tehdä ensimmäisiä reikin itsehoitoharjoituksia. Illallinen lähitavernassa.

Tiistai 

Aamuharjoitusten ja aamiaisen jälkeen toiminnallinen päivä luonnossa, johon reiki- ja luonto-ohjelma lomittuvat. Kävelyä päivän aikana noin 12 km.

Kuljemme oliivi- ja appelsiinitarhoissa, sypressimetsässä ja minolaisaikaista muulipolkua jokikanjonissa, jossa keräämme laakerinlehtiä villipuista. Luentoja ja meditaatiohetki hermiittimunkin tuhat vuotta vanhalla luolakappelilla.

Yhteinen ateria viehättävässä perinneruokatavernassa. 

Keskiviikko 

Aamuharjoitusten ja aamiaisen jälkeen lähdemme pitkälle bussiretkelle, jolla tutustumme Kreetan jylhiin sisäosiin.

Näemme arkaaisia viinialueita, huikaisevia rotkoja, silmää hiveleviä merimaisemia ja kappeleita.

Vierailemme yrttitilalla, jossa Raija ja yrttitilan isäntä kertovat hoitavista kasveista ja niiden käyttämisestä. Voit hankkia itsellesi laadukkaita yrttejä ja monenlaisia yrttivalmisteita.

Syömme pitkän ja rentouttavan lounaan vuoristokylän tavernassa.

Paluu hotellille noin klo 20.

 

Torstai 

Vapaa päivä. Ei aamuharjoituksia rannalla tai aterioita aamiaisen lisäksi.

Perjantai 

Aamuharjoitukset, aamiainen ja lähtö kävellen luontoon, jossa reiki- ja luonto-ohjelmaa. Päivä päättyy herkulliseen yhteisateriaan lähikylän suositussa perinnetavernassa. Kävelyä päivän aikana noin 7 km.

Lauantai 

Aamuharjoitukset, aamiainen ja reikiohjelman yhteenveto. Vapaa aikaa rannalla olemiseen, uimiseen ja tuliaisostoksiin. Jäähyväisillallinen. 

Sunnuntai 

Aamiainen. Kotiinpaluu. 

 

Hotelli Kalyves Beach

Kalyves Beach -hotelli on idyllinen 4 tähden merenrantahotelli, joka sijaitsee Xydas-joen varrella Kalyvesin kylän keskustassa lähellä kauppoja ja palveluja. Huoneissa on jääkaappi, suihkullinen kylpyhuone, parveke, TV ja nettiyhteys. Hotellin aamiainen on monipuolinen buffet.

Lue lisää hotellista: https://www.seacretehotels.com/kalyvesbeachhotel/


Matkan hinta on 1325€ 

Matkan hinta sisältää matkanvetäjien palvelut koko matkan ajan, majoituksen runsaine buffet-aamiaisineen 2 hengen huoneessa tasokkaassa Kalyves Beach -hotellissa, 6 herkullista yhteisateriaa juomineen, yhden pitkän saariretken, Johanna Blomqvistin Reiki-koulutuksen materiaaleineen, aamuharjoitukset, Raija Kivimetsän luonto-ohjelmat ja kasviohjelmat harjoituksineen ja luontokävelyt. 

HUOM! Hinta EI sisällä lentoja. Suorat lennot saa joko Finnairilta tai Norwegianilta. 

Kävelyjen pituus on 6-12 km. Ne edellyttävät normaalia yleiskuntoa ja kävelykykyä.

Yhden hengen huonelisä 160 euroa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Fysimera Oy, rekisterinumero 2303360-6. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Matkanjohtajana on FM, tietokirjailija, fytoterapeutti ja hyvinvointikouluttaja Raija KivimetsäParasta aivoillesi -kirjan äiti ja useiden villiyrttikirjojen, kuten Hurmaava horta -kirjan kirjoittaja. Raija vetää aamuharjoitukset ja perehdyttää sinut luonnon parantaviin energioihin ja muihin luontoteemoihin.

Reikikoulutuksesta vastaa Johanna Blomqvist, filosofian tohtori, fyysikko, luennoitsija, energiahoitaja ja -opettaja ja kirjan Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – fyysikon matka mieleen ja paranemiseen (Viisas Elämä, 2016) kirjoittaja. 

Mukana apuoppaana toimii kokenut Kreetan tuntija Sari Makkonen.

Varaukset ja tiedustelut

Raija Kivimetsä
p. 040 5410696
[email protected]

Reikiohjelman tiedustelut
Johanna Blomqvist
[email protected]

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Raija Kivimetsä

Johanna Blomqvist

Pin It on Pinterest

Share This