Matka kehon ja mielen rauhaan Kreetalla Agios Nikolaoksessa syksyllä 2021

Lähde lokakuussa 2021 Kreetan lempeään lämpöön ihanalle ja rentouttavalle hoitavalle matkalle, joka voimaannuttaa ja koskettaa niin mieltä kuin kehoa. Matkalla nautit olostasi ja saat hyviä vinkkejä ja voimavaroja myös kotiin tuomiseksi.

Aamut aloitamme lempeällä joogalla merta ihaillen. Opimme kehon ja mielen  hoitovinkkejä sekä teoriassa että käytännössä, teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita ja patikoimme leppoisaan tahtiin luonnossa. Herkuttelemme maailman terveellisimmäksi noteeratulla kreetalaisella ruualla, teemme ikimuistoisia retkiä ja tutustumme myös historiaan ja paikalliskulttuuriin.

Matkan hyvinvointisisällöstä vastaavat aivoterveyden asiantuntija, terveystoimittaja, fytoterapeutti FM Raija Kivimetsä ja  ravitsemusterapeutti, maksaterveyden asiantuntija Marja Ruuti

 

Hoitavalla matkalla olleiden palautteita:

”Autuutta aivoille –matka oli tosi hyvä! Sain paljon uutta tietoa ja eväitä käytännön elämään. Matka ylitti odotukset.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät!” 

”Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa oli sopivassa suhteessa.” 

”Ihanat ateriat, porukan yhteishenki ja heittäytyminen ja alati kupliva nauru. Paljon hyvää tietoa kokonaisvaltaisesti!” 

”Sain matkalta enemmän kuin osasin odottaa. Hyviä neuvoja moneen asiaan. Kiitos ihanat! ”

”Olette parhaat matkanjohtajat mitä olen koskaan kokenut.”

Matkaohjelma

Sunnuntai

Majoittuminen, ryhmän esittäytyminen ja tuloinfo. Siesta ja leppoisa kävely tutustumaan Agios Nikolauksen palveluihin. Illallinen.

Maanantai

Leppoisa aamujooga hotellin meriterassilla ja runsas buffet-aamiainen. Marjan ja Raijan luentoja ja aktiviteetteja hotellilla. Kävely lähirannalle, jossa teemme harjoitteita. Iltapäivä omaa aikaa. Illallinen.

Tiistai

Aamujooga, aamiainen, bussiretki, jolla vierailemme mm. yli 3000 vanhalla oliivipuulla, sekä luennointia. Retki päättyy yhteisateriaan maisematavernassa.

Keskiviikko

Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen lähdemme pitkälle bussiretkelle, jolla tutustumme Kreetan jylhiin sisäosiin. Näemme muun muassa tuulimyllyjä täynnä olevan ylängön, arkaaisia viinialueita ja Kreetan ehkä pyhimmän vuoren. Syömme matkalla viinialuekylän tavernassa.

Torstai 

Vapaa päivä. Ei aamujoogaa/pitkää ateriaa.

Perjantai 

Aamujooga, aamiaisen ja jälleen lyhyt bussiretki lähiseuduille. Patikoimme huikeissa meri- ja rantaluontomaisemissa. Syömme Plakan kylässä ja vierailemme merikuljetuksella Spinalongan legendaarisella saarella. Lopuksi omaa aikaa Plakassa ennen paluuta hotellille.

Lauantai 

Aamujooga, aamiainen ja ohjelmaa hotellilla. Loppupäivä vapaata viimeisille ostoksille ja pakkaamiselle yms ja yhteinen jäähyväisillallinen.

Sunnuntai 

Aamiainen, ei joogaa. Lähtö hotellilta Iraklionin kentälle.  

Miramare Resort & Spa

Kauniilla paikalla rinteessä sijaitseva hotellimme Miramare Resort & Spa sijaitsee Agios Nikolaoksen keskustan lähellä, mutta tarpeeksi kaukana, että paikka on rauhallinen. Hotellin uima-allasalueiden lisäksi vieressä on upea Almiroksen hiekkaranta. Kaikista huoneista ja aamiaisravintolasta on huikea merimaisema Sitian vuorten suuntaan. Huoneissa on jääkaappi, suihkullinen kylpyhuone, parveke, TV ja nettiyhteys.


Matkan hinta on kahden hengen huoneessa 1290€ 

Matka sisältää matkanvetäjien palvelut koko matkan ajan, majoituksen runsaine buffet-aamiaisineen 2 hengen huoneessa tasokkaassa Miramare Resort & Spa -hotellissa, 6 ohjelmallista kreetalaisateriaa viineineen, kaikki retket, patikoinnit, hyvinvointiluennot ja harjoitteet materiaaleineen. Patikointien pituus on 4-10 km. Patikoinnit edellyttävät normaalia yleiskuntoa. 
Hinta ei sisällä lentoja. Suorat lennot saa joko Finnairilta tai Norwegianilta. 

Hyvinvointiohjelmasta vastaavat terveystoimittaja ja hyvinvointikouluttaja, fytoterapeutti FM Raija Kivimetsä ja ravitsemusterapeutti, maksaterveyden asiantuntija Marja Ruuti.

Raija Kivimetsä on kokenut matkanjohtaja, joka on vetänyt kymmeniä hoitavia matkoja Kreetalle jo 19 vuoden ajan.

Varaukset ja tiedustelut

Raija Kivimetsä
p. 040 5410696
[email protected]

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Marja Ruuti ja Raija Kivimetsä

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, rekisterinumero 2813/13/MjMvU. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Pin It on Pinterest

Share This