Matka kehon ja mielen rauhaan Kreetalla Agios Nikolaoksessa 4.10.-11.10.2020

Lähde lokakuussa Kreetan lempeään lämpöön ihanalle ja rentouttavalle hoitavalle matkalle, joka voimaannuttaa ja koskettaa niin mieltä kuin kehoa. Matkalla nautit olostasi ja saat hyviä vinkkejä ja voimavaroja myös kotiin tuomiseksi.

Aamut aloitamme lempeällä joogalla merta ihaillen. Opimme kehon ja mielen  hoitovinkkejä sekä teoriassa että käytännössä, teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita ja patikoimme leppoisaan tahtiin luonnossa. Herkuttelemme maailman terveellisimmäksi noteeratulla kreetalaisella ruualla, teemme ikimuistoisia retkiä ja tutustumme myös historiaan ja paikalliskulttuuriin.

Matkan hyvinvointisisällöstä vastaavat aivoterveyden asiantuntija, terveystoimittaja, fytoterapeutti FM Raija Kivimetsä ja  ravitsemusterapeutti, maksaterveyden asiantuntija Marja Ruuti. .

 

Hoitavalla matkalla olleiden palautteita:

”Autuutta aivoille –matka oli tosi hyvä! Sain paljon uutta tietoa ja eväitä käytännön elämään. Matka ylitti odotukset.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät!” 

”Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa oli sopivassa suhteessa.” 

”Ihanat ateriat, porukan yhteishenki ja heittäytyminen ja alati kupliva nauru. Paljon hyvää tietoa kokonaisvaltaisesti!” 

”Sain matkalta enemmän kuin osasin odottaa. Hyviä neuvoja moneen asiaan. Kiitos ihanat! ”

”Olette parhaat matkanjohtajat mitä olen koskaan kokenut.”

Matkaohjelma

Sunnuntai 4.10.

Lähtö Helsingistä Finnairin lennolla 7.20 Iraklioniin klo 11.15, bussikuljetus hotellille, perillä noin klo 13. Majoittuminen, ryhmän esittäytyminen ja tuloinfo. Siesta ja klo 18 alkaa leppoisa kävely tutustumaan Agios Nikolauksen palveluihin. Illallinen noin klo 19.30.

Maanantai 5.10.

Leppoisa aamujooga hotellin meriterassilla ja runsas buffet-aamiainen. Marjan ja Raijan luentoja ja aktiviteetteja hotellilla. Kävely lähirannalle, jossa teemme harjoitteita. Iltapäivä omaa aikaa. Lähtö illalliselle noin klo 18.

Tiistai 6.10.

Aamujooga, aamiainen, bussiretki, jolla vierailemme mm. yli 3000 vanhalla oliivipuulla, sekä luennointia. Retki päättyy yhteisateriaan maisematavernassa.

Keskiviikko 7.10.

Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen lähdemme pitkälle bussiretkelle, jolla tutustumme Kreetan jylhiin sisäosiin. Näemme muun muassa tuulimyllyjä täynnä olevan ylängön, arkaaisia viinialueita ja Kreetan ehkä pyhimmän vuoren. Syömme matkalla viinialuekylän tavernassa. Paluu hotellille klo 20.

Torstai 8.10.

Vapaa päivä. Ei aamujoogaa/pitkää ateriaa.

Perjantai 9.10.

Aamujooga, aamiaisen ja jälleen lyhyt bussiretki lähiseuduille. Patikoimme huikeissa meri- ja rantaluontomaisemissa. Syömme Plakan kylässä ja vierailemme merikuljetuksella Spinalongan legendaarisella saarella. Lopuksi omaa aikaa Plakassa ja paluu hotellille noin klo 20.

Lauantai 10.10.

Aamujooga, aamiainen ja ohjelmaa hotellilla. Loppupäivä vapaata viimeisille ostoksille ja pakkaamiselle yms ja yhteinen jäähyväisillallinen.

Sunnuntai 11.10.

Aamiainen, ei joogaa. Lähtö hotellilta Iraklionin kentälle klo 9.00. Saapuminen Suomeen noin klo 16.

Miramare Resort & Spa

Kauniilla paikalla rinteessä sijaitseva hotellimme Miramare Resort & Spa sijaitsee Agios Niko-lauksen keskustan lähellä, mutta tarpeeksi kaukana, että paikka on rauhallinen. Hotellin uima-allasalueiden lisäksi vieressä on upea Almiroksen hiekkaranta. Kaikista huoneista ja aamiaisravin-tolasta on huikea merimaisema Sitian vuorten suuntaan. Huoneissa on jääkaappi, suihkullinen kylpyhuone, parveke, TV ja nettiyhteys.


Matkan hinta on kahden hengen huoneessa 1495 € 

Matka sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, matkanvetäjien palvelut koko matkan ajan, majoituksen runsaine buffet-aamiaisineen 2 hengen huoneessa tasokkaassa Miramare Resort & Spa -hotellissa, 6 ohjelmallista kreetalaisateriaa viineineen, kaikki retket, patikoinnit, hyvinvointiluennot ja harjoitteet materiaaleineen. Patikointien pituus on 4-10 km. Patikoinnit edellyttävät normaalia yleiskuntoa.

Hyvinvointiohjelmasta vastaavat terveystoimittaja ja hyvinvointikouluttaja, fytoterapeutti FM Raija Kivimetsä ja ravitsemusterapeutti, maksaterveyden asiantuntija Marja Ruuti.

Matkan paikalliselämyksistä ja historiaosuuksista vastaa  paikalliselämysmatkailun pioneeri, kehittämispäällikkö Jouko Kivimetsä.

Raija ja Jouko Kivimetsä ovat vetäneet kymmeniä hoitavia matkoja Kreetalle jo 19 vuoden ajan.

Varaukset ja tiedustelut

Raija Kivimetsä
p. 040 5410696
[email protected]

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Raija Kivimetsä

Marja Ruuti

Jouko Kivimetsä

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, rekisterinumero 2813/13/MjMvU. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Pin It on Pinterest

Share This