Kukista kaamos Kyproksella 2.11.–10.11.2019

Hyvästele räntä ja pimeys ja lähde kanssamme Kyproksen lempeän valoisaan marraskuuhun
2.11.–10.11.2019.

Ihanalla voimauttavalla ja rentouttavalla matkalla herkuttelemme runsailla yhteisateriolla, patikoimme leppoisaan tahtiin huikeissa maisemissa ja teemme läsnäoloharjoituksia luonnossa.

Pääsemme myös tekemään mm. savitöitä ja nauttimaan elämyksellisestä oliivinkorjuusta. Lisäksi tutustumme tukikohtamme Larnacan ja Kyproksen kiinnostavaan historiaan. 

Kokeneina ja innostavina matkanjohtajina toimivat jo useita kymmeniä vastaavia Kreetan matkoja 18 vuoden aikana luotsanneet Raija ja Jouko Kivimetsä.

Kyproksen matkalla olleiden palautetta:

”Matka oli tosi hyvä! Sain uutta tietoa ja ihania elämyksiä. Matka ylitti odotukset.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät. Marraskuu on hyvä ajankohta lähteä lomalle Kyproksen lämpöön.” 

”Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa ja vapaa-aikaa oli sopivassa suhteessa. Hotelli oli erinomainen ja isäntäpari mukava.” 

”Erinomainen ohjelma käsitöineen, patikointeineen ja kiinnostavine kohteineen puhumattakaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Ryhmä oli tosi mukava. Hotelli toimi erinomaisesti!”

”Monipuolinen retkiohjelma. Sai tehdä omilla käsillä kaikkea. Mukava porukka ja ruokailut aivan mahtavat. Olette ihania ja huolehtivia matkanjohtajia. Tavataan taas!” 

”Kiitos erinomaisesta palvelusta, ihanista luontokokemuksista ja maukkaista ruuista hyvissä ruokapaikoissa.

 

 ”Tykkäsin valtavasti oliivinpoiminnasta ja vuoristopatikoinnista. Ryhmä oli hyvä ja ruoka herkullista. Iso kiitos Raija ja Jouko!” 

 

Matkaohjelma

Lauantaina 2.11.

Lähtö Helsingistä klo 16.30. Välilasku Riikassa. Perillä Larnacassa olemme noin klo 22. Syömme siellä vielä yhteisen iltapalan.

Sunnuntai 3.11.

Larnaca-päivä ja illallinen kaupungissa.

Maanantai 4.11.

Savenvalajan paja, patikointia flamingo-järvellä ja Tekken moskeija, Illallinen Larnacassa.

Tiistai 5.11.

Vuoristopäivä Trodoksella, patikointia satojen vuosien ikäisten havupuiden peittämillä alueilla ja kanjoneissa. Myöhäinen lounas maailman vanhimman viinilaadun, Commandarian, kotiseudulla.

Keskiviikko 6.11.

Vapaa päivä omalle ohjelmalle

 

Torstai 7.11.

Vierailu pittoreskiin pieneen kylään matkalla kohti Afroditen seutua. Patikoimme kauniissa merenrantamaisemissa huikeaan paikkaan, jossa Afrodite syntyi meren vaahdosta. Illallinen päivän päätteeksi.

Perjantai 8.11.

Tutustumme lähikylässä käsityöperinteeseen, josta kylä on tunnettu. Yhteinen illallinen.

Lauantai 9.11.

Osallistumme aidolla maatilalla sesongin mukaiseen oliivinkorjuuseen ja tila tarjoaa itse valmistamansa lounaan päivän jälkeen.

Sunnuntai 10.11.

Lähtö hotellilta klo 9.30. Paluulento Riikan kautta on perillä Helsingissä noin klo 19.30.

Art & Wine Studios and Apts. -hotelli

Majoitumme Art & Wine Studios and Apts. -hotellissa. Se on erittäin siisti, uusi rakennus, ylläpitäjinä hurmaava sommelier/arkkitehti-pariskunta. Huoneissa on pikku keittiö, suihkullinen kylpyhuone, erillinen makuuhuone, parveke, TV ja nettiyhteys. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa kaikkien palvelujen ääressä, noin 100 metrin päässä kaupungin hienohiekkaiselta rannalta. 


Matkan hinta on 1495 €

Matkan hintaan sisältyvät lennot, lentokenttäkuljetukset, hyvätasoisen hotellin majoitukset 2 hengen huoneessa (HUOM! 8 vrk), retket, kuljetukset retkille ja patikoimaan, aamiaiset, ohjelman 7 ateriaa paikallisviineineen ja kahden matkanjohtajan opaspalvelut. Yhden hengen huoneen lisähinta 250 euroa.

 

Matkan sisällöstä ja ohjelmasta vastaavat hyvinvointikouluttaja, tietokirjailija Raija Kivimetsä sekä paikalliselämysmatkailun pioneeri Jouko KivimetsäKivimetsät ovat vetäneet yhdessä hyvinvointimatkoja Välimerelle jo yli 18 vuoden ajan. 

 

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, rekisterinumero 2813/13/MjMvU. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

 

 

Varaukset ja tiedustelut

Jouko Kivimetsä
p. 040 556 8880
[email protected]

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Pin It on Pinterest

Share This