Villivihannes- ja patikointimatkat Spilin vuoristokylään Kreetalla 2020

Lähde kanssamme ihanalle elämysmatkalle nauttimaan Kreetan kevään kauneudesta ja monenlaisista aisti-iloista. Villivihannes- ja patikointimatkat Spilin vuoristokylään irrottavat arjesta ja voimaannuttavat. Tutustumme kevään kukkaloistoon villitulppaaneineen ja -orkideoineen. Tunnistamme luonnossa villikasveja ja herkuttelemme kreetalaisen keittiön ihanilla, aivojen hyvinvointia hellivillä ruuilla ja tietysti myös hortalla.

Horta eli villivihannekset kuuluvat aidon vuoristokylän arkeen ja juhlaan. Patikoimme erilaisissa maastoissa kukkaniityistä jyrkkäreunaiseen rotkoon ja kuulemme kertomuksia kylän arjesta, historiasta, arkeologiasta ja myyteistä.

Matkanjohtajina Hulluna hortaan -kirjan tekijät ja yli 19 vuoden kokemuksella kymmeniä Kreetan matkoja luotsanneet Raija ja Jouko Kivimetsä. Kummankin matkan kokonaishinta on 1399 €.

Matkojen patikoinnit vaihtelevat pituudeltaan 5-15 kilometriin ja edellyttävät normaalia peruskuntoa. Reiteillä on korkeuseroja. Kysy lisää [email protected] tai soita 040 556 8880.

Pyydä Joukoa lähettämään pdf-esite matkasta. Vastuullinen matkanjärjestäjä HTE-Tours Oy Matkahaukka. Valmismatkaliikerekisterin rekisterinumero: 2813/13/MjMvU.

Lue lisää >TÄÄLTÄ

 

Pin It on Pinterest

Share This