Kukista kaamos Kyproksella marraskuussa 2021

Hyvästele räntä ja pimeys ja lähde Autuutta aivoille -matkalle Kyproksen lempeän valoisaan marraskuuhun 2021

 

Ihanalla voimauttavalla ja rentouttavalla matkalla herkuttelemme runsailla yhteisateriolla, patikoimme leppoisaan tahtiin huikeissa maisemissa sekä vierailemme paikallisella yrttitilalla, jossa voimme myös tehdä edullisia ostoksia. 

Pääsemme myös tekemään mm. savitöitä ja nauttimaan elämyksellisestä oliivinkorjuusta.  Ihanalla matkalla kuulet  ja opit myös käytännössä myös miten pidät aivosi kunnossa pitkälle vanhuusikään.

 

Kyproksen matkalla olleiden palautetta:

”Matka oli tosi hyvä! Sain uutta tietoa ja ihania elämyksiä. Matka ylitti odotukset.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät. Marraskuu on hyvä ajankohta lähteä lomalle Kyproksen lämpöön.” 

”Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa ja vapaa-aikaa oli sopivassa suhteessa.” 

”Erinomainen ohjelma savitöineen, patikointeineen ja kiinnostavine kohteineen puhumattakaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Ryhmä oli tosi mukava. 

”Monipuolinen retkiohjelma. Sai tehdä omilla käsillä kaikkea. Mukava porukka ja ruokailut aivan mahtavat. Olette ihania ja huolehtivia matkanjohtajia. Tavataan taas!” 

”Kiitos erinomaisesta palvelusta, ihanista luontokokemuksista ja maukkaista ruuista hyvissä ruokapaikoissa.

 

 ”Tykkäsin valtavasti oliivinpoiminnasta ja vuoristopatikoinnista. Ryhmä oli hyvä ja ruoka herkullista.

Matkaohjelma

Lauantaina

Lähtö Helsingistä ja välilasku Riikassa. Perillä Larnacassa illan suussa.

Sunnuntai

Larnaca-päivä, luentoja aivojen autuudesta ja illallinen kaupungissa.

Maanantai

Savenvalajan paja ja aivojen hyvinvointiohjelmaa.  Illallinen Larnacassa.

Tiistai

Vuoristopäivä Trodoksella, patikointia satojen vuosien ikäisten havupuiden peittämillä alueilla ja kanjoneissa. Yhteinen ateria.

Keskiviikko

Vapaa päivä omalle ohjelmalle

 

Torstai 

Vierailu pitsi- ja hopeatöistä kuuluisaan Lefkaran kylään matkalla kohti Afroditen seutua. Patikoimme kauniissa merenrantamaisemissa huikeaan paikkaan, jossa Afrodite syntyi meren vaahdosta. Illallinen päivän päätteeksi.

Perjantai 

Vierailemme kiinnostavalla yrttitilalla ja kuulemme yrttien monipuolisesta käytöstä hyvinvoinnin lähteenä ja teemme omat yrttituotteet. Mahdollisuus edullisiin yrttiostoksiin. Yhteinen ruokailu.

Lauantai 

Osallistumme aidolla maatilalla sesongin mukaiseen oliivinkorjuuseen ja tila tarjoaa itse valmistamansa lounaan päivän jälkeen.

Sunnuntai 

Paluu Suomeen.

Hotel Opera

Majoitumme Hotel Operassa. Hotelli on viehättävä, siisti ja huoneissa on parveke, ilmainen wifi sekä ilmaiset kylpy- ja suihkutuotteet. Hotelli sijaitsee Pyhän Lasaruksen kirkon aukiolla monipuolisten palvelujen ääressä, noin 200 metrin päässä kaupungin hienohiekkaiselta rannalta. 


Matkan hinta on 1690€

Matkan hintaan sisältyvät lennot, lentokenttäkuljetukset, hyvän hotellin majoitukset 2 hengen huoneessa, retket, kuljetukset retkille ja patikoimaan, aamiaiset, ohjelman 6 ateriaa paikallisviineineen ja kahden matkanjohtajan opaspalvelut. Yhden hengen huoneen lisähinta 250 euroa.

 

Matkan sisällöstä ja ohjelmasta vastaa autuutta aivoille -sivuston perustaja ja ylläpitäjä, hyvinvointikouluttaja, tietokirjailija, fytoterapeutti, FM Raija Kivimetsä yhteistyökumppaninsa kanssa. Raija Kivimetsä on kokenut matkanjohtaja ja vetänyt hyvinvointimatkoja Välimerelle jo 19 vuoden ajan. 

 

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, rekisterinumero 2813/13/MjMvU. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

 

 

Varaukset ja tiedustelut

Raija Kivimetsä
p. 040 5410696
r[email protected]

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Pin It on Pinterest

Share This