Nykypäivänä aivot ovat kovilla, sillä aivoille haitallista, liiallista stressiä ei pystytä aina välttämään. Stressiä aiheuttaa niin kiireinen ja kuormittava työ kuin liian rutinoitunut elämä. Myös ympäröivät sähkömagneettiset kentät, kemiallinen stressi, melu ja negatiiviset ihmiset kuormittavat ja aiheuttavat stressiä. Pitkään jatkunut stressi rokottaa muistia, keskittymiskyky heikkenee ja asioiden mieleenpainaminen vaikeutuu.

Stressihormoni kortisoli tykittää pitkäkestoisen muistin kotia hippokampusta. Jos stressi jatkuu kuukausia, vuosiakin, hippokampus alkaa kutistua. Sama tapahtuu Alzheimerin taudissa. Suurin osa suomalaisista pelkää ikääntyessään menettävänsä juuri muistinsa. Ja niin tapahtuu, jos aivojaan ei hoida systemaattisesti.

Hoitavat kortit® arjessa mukana

Helpoilla, arkeen sovellettavilla vinkeillä stressin haittoja voi kuitenkin torjua – ja jopa nollata. Silloin aivot saavat mahdollisuuden elpyä ja uusimman tutkimustiedon mukaan jopa korjata aiemmin syntyneitä vaurioita.Tietoa on paljon olemassa, mutta tiedon hakemisesta voi tulla lisää stressiä.

Hoitavat kortit® ovat harkittu vaihtoehto infoähkylle. Hoitavat kortit® ovat intensiivikuuri, joka sujuu helposti kuin päivittäisen pillerin ottaminen: ota yksi kortti päivässä, katso hoitavaa kuvaa kolme minuuttia minimeditaationa ja toteuta sattumakorttina nostamaasi hoito-ohjetta erityisen painokkaasti sinä päivänä. Silloin siitä jää parempi muistijälki ja juuri sen hoitokeinon tehon pystyy havaitsemaan tarkemmin.

Kotimaista tuotantoa

Hoitavat kortit® ovat täysin kotimaista tuotantoa ja hyvinvointikouluttaja, FM Raija Kivimetsän kehittämät. Korttien luontokuvat on kuvattu yli 20 vuoden aikana pääosin Pohjois-Karjalassa. Kuvaaja on biologi/valokuvaaja Erkki Makkonen. Korttien painamisesta vastaa Tuokinprint Oy. Pakassa on 48 upeaa korttia ja helppoja arkeen sovellettavia ohjeita.

Jo yli 13 000 käyttäjää

Hoitavia kortteja käytetään laajalti myös monenlaisessa hoitotyössä ja terveydenhuollon ammattilaisten parissa. Ne ovat käytössä lukuisten psykologien, terapeuttien, luontaishoitajien, työnohjaajien, opettajien ja lastentarhanopettajien, nuorison, muistisairaiden, mielenterveyskuntoutujien ja vanhusten kanssa työskentelevien parissa.

Hoitavista korteista® on myös apua vakavasti sairaudesta toipumiseen.

Hoitavista korteista® on otettu jo 7.painos!

 

Käyttäjien kommentteja Hoitavista korteista®:

Kortit ovat aivan ihanat. Otan niitä yhden joka päivä ja niitä on hauska selailla.”

”Sain kortit ystävältäni lahjaksi. Haluan antaa ne myös omille ystävilleni.” 

”Korttien suosio on suunnaton ystäväpiirissäni. Haluan viisi pakkaa lisää.”

”Tilasin nämä ensin itselleni ja olen tykännyt todella paljon. Sitten teimme 15 korttipakkauksen tilauksen myös yrityksellemme.”

Käytämme näitä ihania kortteja hyvinvointikoulutuksissamme ja annamme korttipakan lahjaksi kaikille osallistujille.”

”Kortit toimivat hyvänä keskustelun avaajana palavereissa ja on uskomatonta kuinka juuri oikea kortti sattuu kullekin osallistujalle.”

”Otamme perheessä aina päivän hoito-ohjeen koko perheelle ja laitamme sen jääkaapin oveen. Toimii tosi hyvin!”

Haluatko Hoitavat kortit omaksi? Pääset hankkimaan ne itsellesi TÄSTÄ

Pin It on Pinterest

Share This