Hoitavat matkat ovat ihania kurssimatkoja Kreetalle. Matkoilla nautitaan herkullista kreetalaista ruokaa, nautitaan patikoinnista ja luonnosta sekä eletään aivojen itsehoidon periaatteiden mukaan. 

Matkanjohtajana  toimii jo 20 vuotta Kreetan hyvinvointimatkoja luotsannut FM Raija Kivimetsä. Raija on aivoterveyden asiantuntija, terveystoimittaja ja yrttiterapeutti ja vastaa matkojen hyvinvointisisällöstä.

Matkan patikointiosuuksista ja paikallisjärjestelyistä vastaa kokenut Kreetan tuntija, erä- ja luonto-opas Antti Teerisuo. Mukana apuoppaana vuorottelevat kokeneet Kreetan tuntijat Sari Makkonen ja Susanna Ilppola.

Kreetan huikea luonto, sekä etenkin Sitian, Mirtosin, Paleohoran, Eloundan että Spilin kylien kulttuuri ja tunnelma ovat hyvät lisäopastajat aivojen autuuteen. Viikko Kreetalla kuluu leppoisassa rytmissä monenlaisia ihania harjoituksia tehden ja syöden yhdessä – eli nauttien täysin siemauksin. Huhtikuussa majoitutaan sekä Paleohoran rantakylässä että Spilin vuoristokylässä Keski-Kreetalla, ja keskiössä ovat patikointi, luonto ja kasvit sekä upea ruoka. Matkojen patikoinnit edellyttävät normaalia peruskuntoa.

Syys- ja lokakuussa majoitutaan Itäisen Kreetan viehättävissä Sitiassa, Mirtosissa ja Eloundassa meren äärellä perhehotelleissa. Syksyllä illat ovat samettisia, rypäleet, persikat ja saksanpähkinät ovat sadossa ja meri on lämmin. 

Matkojen patikoinnit edellyttävät normaalia peruskuntoa.

 

Matkojen varaamien

Matkojemme vastuullinen matkanjärjestäjä on Fysimera Oy, rekisterinumero 2303360-6. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Hoitavat matkat maksavat 1140 €/ henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa.  

Yhden hengen huoneen lisä on 160 €.

HUOM! Lennot EIVÄT sisälly matkojen hintaan. Varaa edullinen lentolippu niin me huolehdimme lopusta!

Räätälöimme ja järjestämme myös voimauttavia patikointimatkoja valmiille ryhmille.

Reikiä ja luonnon voimaa Kreetalla – Matka kehon ja mielen hyvinvointiin tulossa syksyllä 2021

Voimaannu ja lataudu Kreetalla, Sitiassa 5.9.-12.9.2021

Kukista kaamos Kyproksella marraskuussa 2021

Pin It on Pinterest

Share This