Hoitavat matkat ovat ihania kurssimatkoja Kreetalle. Matkoilla nautitaan herkullista kreetalaista ruokaa, nautitaan patikoinnista ja luonnosta sekä eletään aivojen itsehoidon periaatteiden mukaan. 

Matkanjohtajana  toimii jo 21 vuotta Kreetan hyvinvointimatkoja luotsannut FM Raija Kivimetsä. Raija on aivoterveyden asiantuntija, terveystoimittaja, luontoyhteysohjaaja ja yrttiterapeutti ja vastaa matkojen hyvinvointisisällöstä, kasviopetuksista, luontoyhteysharjoitteista ja patikointiosuuksista.

Matkaoppaana Raija Kivimetsän rinnalla toimii kokenut Kreetan tuntija, matkaopas Sari Makkonen

Kreetan huikea luonto, sekä etenkin Sitian, Kalyvesin, Paleohoran, että Spilin kylien kulttuuri ja tunnelma ovat hyvät lisäopastajat aivojen autuuteen. Viikko Kreetalla kuluu leppoisassa rytmissä monenlaisia ihania harjoituksia tehden ja syöden yhdessä – eli nauttien täysin siemauksin. Huhtikuussa majoitutaan Spilin vuoristokylässä Keski-Kreetalla, ja keskiössä ovat patikointi, luonto ja kasvit sekä upea ruoka. Matkojen patikoinnit edellyttävät normaalia peruskuntoa.

Syys- ja lokakuussa majoitutaan Itäisen Kreetan viehättävässä Sitiassa, Apokoronasin alueen Kalyvesissa meren äärellä perhehotelleissa. Syksyllä illat ovat samettisia, rypäleet, persikat ja saksanpähkinät ovat sadossa ja meri on lämmin.

Matkojen patikoinnit edellyttävät normaalia peruskuntoa.

Varaukset ja tiedustelut

Raija Kivimetsä
p. 040 5410696
[email protected]

Pin It on Pinterest

Share This