Hoitavat matkat ovat ihania kurssimatkoja Kreetalle ja Kyprokselle. Matkoilla nautitaan välimerellistä ruokaa, nautitaan patikoinnista ja luonnosta sekä eletään aivojen itsehoidon periaatteiden mukaan. 

Matkanjohtajana  toimii jo vuodesta 2001 kymmeniä Kreetan matkoja luotsannut Raija Kivimetsä.

Kreetan huikea luonto, sekä Kalivesin että Spilin kylien aitona säilynyt kyläkulttuuri ovat hyvät lisäopastajat aivojen autuuteen. Viikko Kreetalla kuluu leppoisassa rytmissä monenlaisia ihania harjoituksia tehden ja syöden yhdessä – eli nauttien täysin siemauksin. Joka huhtikuu majoitutaan Spilin vuoristokylässä Keski-Kreetalla, ja keskiössä ovat patikointi, luonto ja kasvit sekä upea ruoka. Matkojen patikoinnit edellyttävät normaalia peruskuntoa.

Joka syyskuu majoitutaan Kalivesin viehättävässä rantakylässä meren äärellä hyvätasoisessa hotellissa. Lokakuussa taas haetaan kehon ja mielen rauhaa Itä-Kreetalla Agios Nikolaoksessa. Kaamosta karkoitetaan marraskuun alussa Kyproksella, jossa sää ja merivesi ovat vielä kesäisen lämpöisiä.

Matkojen patikoinnit edellyttävät normaalia peruskuntoa.

 

Matkojen varausmaksu ja peruuttaminen

Matkojemme vastuullinen matkanjärjestäjä on matkatoimisto Matkahaukka Kirkkonummella. Varatessasi matkan, saat sieltä varauslaskun, jonka suuruus on 250 €.

Matkoihimme sovelletaan eritysmatkaehtoja, koska nämä ovat räätälöityjä pienryhmämatkoja. Matkan varausmaksu on
250 €, ja jos perut matkan ilman erityistä, pakottavaa syytä, velotamme toimistomaksun 70 € peruutuksesta aiemmin kuin
2 kk ennen matkaa. Jos peruutus tapahtuu alle 2 kk ennen matkaa, varausmaksua ei palauteta. Matkan loppumaksu maksetaan kuukausi ennen matkaa eikä sen jälkeen matkaa pysty peruuttamaan kuin pakottavasta syystä ja korvaus tulee matkavakuutuksesta (lääkärintodistuksella, läheisen sairastuessa vakavasti tai muu vakuutusyhtiön hyväksymä syy). Siksi suositamme, että matkalle tulijoilla on koko vuoden voimassa oleva matkavakuutus (mikä on usein edullisempi kuin matkakohtainen).

Reikiä ja luonnon voimaa Kreetalla – Matka kehon ja mielen hyvinvointiin tulossa syksyllä 2021

Voimaannu ja lataudu Kreetalla, Sitiassa 5.9.-12.9.2021

Kukista kaamos Kyproksella marraskuussa 2021

Pin It on Pinterest

Share This