Kirjoitin intuitiosta Opettele luottamaan intuitioon blogipostauksessani ja haastoin teitä lukijoita kertomaan omakohtaisia intuitiotarinoitanne. Lämmin kiitos kaikista ihanista palautteista ja kertomuksistanne. Ensimmäinen intuitiotarina löytyy täältä.

Myös tämä toinen kirjoitus julkaistaan kirjoittajan toiveesta nimimerkillä Vanamo.

Viime marraskuussa vuokrasin asunnon Puerto de la Cruzista kahdeksi viikoksi ja lento oli jo varattu ja maksettu. Koko suunnitteluprosessin ajan olin kuitenkin hyvin ahdistunut, vaikka yleensä olen aivan innoissani. Jopa fyysisiä oireita ilmeni ja aina aamuisin oli tunne, että en sittenkään tahdo lähteä. En keksinyt syytä, mutta pari päivää ennen lähtöä siskoni soitti itkien, että äitimme oli nukkunut pois. Varmaankin vahva side äitiin vaikutti. Joulukuussa oli tarkoitus viettää 90-vuotispäiviä, mutta niistä tulikin hautajaiset.

Toinen intuitiokokemus oli myös viime vuoden puolella. Olin nähnyt mainoksen Hyvinkään taidekoulun valokuvauksen iltakurssista. Kuulin, että sinne on vaikea päästä ja en tarttunut heti tilaisuuteen. Hakuaika oli umpeutumassa 17.12. Myöhään edellisenä iltana tuli kuitenkin tunne, että kannattaa laittaa hakemus. Etsin kiireesti kuvat hakemusta varten ja ihan intuition vaikutuksesta valitsin kolme kuvaa. Olin kyllä ensin valinnut ihan erilaiset kuvat ja muutin kuvat viime tipassa. Pääsin opiskelemaan. 🙂

Uskon intuitioon, sillä olen monesti kokenut sen muun muassa luonnossa. Kuvaan paljon ja monesti olen saattanut muuttaa kuvausretkireittiä vahvan tunteen takia ja saanut siitä palkinnon esimerkiksi löytämällä yhtenä juhannuksena ihanan vanamopaikan.

Pin It on Pinterest

Share This