Kirjoitin intuitiosta Opettele luottamaan intuitioon blogipostauksessani ja haastoin teitä lukijoita kertomaan omakohtaisia intuitiotarinoitanne. Lämmin kiitos kaikista ihanista palautteista ja kertomuksistanne. Ensimmäinen intuitiotarina löytyy täältä ja toinen tarina täältä.

Kolmannen intuitiotarinan on lähettänyt Sirkka Setälä.

Olin monien sairaalareisujen jälkeen vihdoinkin pääsemässä selkäleikkaukseen. Menin leikkausta edeltävänä päivänä sisälle sairaalaan ja kirurgi otti minut puheilleen illansuussa. Hän selosti minulle leikkauksen kulkua ja näytti kuvista kuinka vaikea ja vakava tilanne on. Kysymyksessä kun oli rintarangan alue. Lopuksi hän vielä sanoi, että kivut kyllä loppuvat mutta hän ei uskalla luvata että kävelen leikkauksen jälkeen. Hän antoi illan aikaa harkita, leikataanko.

Tulin osastolle ja siellä oli ruuanjako käynnissä. Sanoin heille, että älkää jättäkö minulle mitään, minulle ei nyt ruoka maita. Naiset sanoivat, että jaa onko sinulle jo kerrottu, mutta jos kumminkin jätetään edes tuo kiisseli. Vastasin heille että turhaan.

Tytär tuli katsomaan minua illalla ja menimme ulos sairaalan puistonpenkille istumaan. Kerroin sitten hänelle, että saatan joutua pyörätuoliin. Siinä istuimme molemmat aivan hiljaa ja yht`äkkiä kuulin äänen joka sanoi HYVIN SE MENEE. Minulle tuli ihmeen kevyt ja hyvä olo.

Palasimme sitten osastolle ja söin kiisselin hyvällä halulla. Aamulla menin aivan turvallisella mielellä leikkaukseen. Kun heräsin, kokeilin heti liikkuvatko jalat. Kyllä! KIITOS. Tästä tapauksesta tulee kuluneeksi tänä vuonna  20 vuotta.

Osta D-vitamiinia 

Seuraava intuitiokokemus tapahtui 4-5 vuotta sitten. Aloin heräillä öisin tosi pahaan jalkasärkyyn. Särky tuntui aina siinä reiden luussa joka oli patjaa vasten. Heräsin monta kertaa yössä. Uusittiin patjat, mutta siitä ei ollut apua. Sitten yhtenä yönä sanoin puoliääneen, että mitä minä oikein teen. Minulla kun on ollut särkylääkekielto siitä selkäleikkauksesta lähtien, koska silloin meinasi maksa ”hajota” särkylääkkeistä. Silloin ääni sanoi minulle, että osta D-vitamiinia. Menin apteekkiin seuraavana päivänä ja ostin D-vitamiinia. Aloin ottaa sitä 40 mikrogrammaa päivässä. Olin ehkä kuukauden päivät ottanut sitä kun havahduin huomaamaan, että en ole muutamaan yöhön herännyt polttavaan kipuun.

Sitten huomasin kuinka joka talvinen todella paha säärien kutina, jota oli jatkunut jo ainakin 20 vuotta, oli myös poissa! Ja tosi ihmeellistä, että lääkkeillä kurissa pidettävä närästys – sekin oli myös poissa. Nämä kolme vaivaa ovat myös pysyneet poissa nämä 4-5 vuotta.

Aivan ihmeellistä! Olen tosi kiitollinen äänelle joka minua puhuttelee.

Pin It on Pinterest

Share This