Tiesitkö, että uupumuksen ja väsymyksen taustalla voi olla oma koti? Tiesitkö sinä, että kodissasi saattaa piileskellä näkymättömiä tuholaisia, jotka nakertavat niin henkistä kuin fyysistä terveyttäsi?  Jotta jaksat paremmin ja pysyt terveempänä, sinun kannattaa huomioida kodistasi ainakin seuraavat asiat.

 

Tukiaseman sijainti

 

Sisäilman laatu

  • Tiesitkö, että huono sisäilma, erityisesti mikrobit ja kemikaalit voivat olla neurologisten oireiden, keskittymisvaikeuksien, uupumuksen, väsymyksen ja masennuksenkin taustalla?

 

Melu

  • Tiesitkö, että kireyden, ahdistuksen, uupumuksen ja monien stressioireiden taustalla voikin olla melu? Melu on myrkky ja aivojen ja sydämen vihollinen.

 

Langaton saaste

  • Tiesitkö, että nukut paremmin ja levollisemmin, kun SULJET KAIKKI mobiililaitteet yöksi? Keskittymisvaikeudet, rauhattomuus, ärtyisyys, päänsärky, univaikeudet ja unettomuus, sydänoireet, ylivilkkaus ovat vain osa niistä oireista, joiden on tieteellisissä tutkimuksissa todettu johtuvan sähkömagneettisesta säteilystä.

 

Henkinen myrkky

  • Onko kodissasi energiavarkaita ja ankeuttajia? Negatiivisuus ja valittamiselle altistuminen tappaa hermosoluja muistikeskus hippokampuksesta, jos valittamiselle altistuu yli puolen tunnin ajan. Negatiivisuus myös tarttuu eli mustan energian kylväminen imee positiivisuutta ja imuroi lähipiirin voimia ja saa heidätkin valittamaan ja äyskimään. Kroonikkovalittajat ovat energiasyöjiä ja myrkyttäjiä.

 

Teksti: Raija Kivimetsä

 

Pin It on Pinterest

Share This