Hyvästele kiire, huolet ja suorittaminen! Ota omaa aikaa ja tule aidon hiljaisuuden, aidon pimeän ja kirkkaan tähtitaivaan syliin Rääkkylän Koivuniemeen voimaantumaan ja nauttimaan.  

Autuutta aivoille  -talviretriitissä nautitaan luonnon kauneudesta, aidosta pimeydestä ja hiljaisuudesta maalaisidyllin keskellä.
Perehdyt luonnonkasvien ja yrttien käyttöön hyvinvoinnin lähteenä sekä teoriassa ja käytännössä. Luvassa on läsnäoloharjoituksia luonnossa, rentouttavia musiikkimatkoja, luontoliikuntaa ja käsillä tekemisen iloa. Kaiken kruunaa herkuttelu Koivuniemen emännän Riitta Wardin upeilla aterioilla, kylpeminen ihanassa yrttisaunassa ja pulahdus avantoon tai sukellus lumihankeen.

Mitä tehdään:

  • läsnäoloharjoituksia luonnossa ja sisällä
  • lumikenkäillään talvisessa metsässä
  • ikioma voimauute ja räätälöity teesekoitus hoitavista yrteistä
  • opitaan kasveista ja niiden ravinto- ja rohtokäytöstä
  • saunotaan hoitavassa yrttisaunassa ja pulahdetaan avantoon tai sukelletaan lumihankeen
  • rentoudutaan ja tehdään ihania musiikkimatkoja
  • herkutellaan uskomattoman hyvällä ruualla
  • tehdään mosaiikkitöitä ja leivotaan karjalanpiirakoita
  • tehdään aivoja ja muistia helliviä harjoituksia
  • nautitaan hemmotteluhoidoista

 

Aika: 4.2.-7.2.2021

Paikka: Koivuniemi, Koivuniementie 20, 82500 Rääkkylä, viehättävä ja tunnelmallinen paikka Oriveden rannalla. Majoitus Koivuniemen viehättävässä ateljeessa ja lähellä sijaitsevassa Villa Koivulassa. Ohjelmat ja ruokailut järjestetään Koivuniemen pittoreskissa päärakennuksessa. Kysy majoituksesta ja erityisruokavalioista Riitta Ward, 040 9600 629.

Iltaisin on saatavilla erilaisia rentouttavia kosketushoitoja. Hoidoista vastaa hyvinvointialan yrittäjä luontaishoitaja Kyllikki Kakkonen, lue lisää Kyllikistä TÄSTÄ. Hoidot eivät kuulu retriitin hintaan.

Hinta: 489 € (hinta sis. opetuksen, harjoitukset, materiaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, oman mosaikkityön, aamiaiset, lounaat, kahvit/teet/sikurit ja illalliset, majoituksen ja yrttisaunan) 1 hengen majoitus lisämaksusta! Retriitti alkaa torstaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 16.

Varausmaksu: 100 € ilmoittautumisen yhteydessä ja loppumaksu kaksi viikkoa ennen retriittiä.

Ihanan retriitin  vetäjinä ovat tietokirjailija, kasvilääkinnän ammattilainen, villiyrttikouluttaja, FM Raija Kivimetsä ja Koivuniemen yrittäjä-emäntä Riitta Ward.

HUOM! Jos tulet junalla, jää pois Kiteellä. Sieltä on kimppakyytimahdollisuus torstaina. Helsingistä lähtee juna klo 13.19, joka on Kiteellä kello 17.14. Sillä ehtii vielä retriittiin! Mitä aiemmin junalipun varaa, sen edullisemmin sen saa. 

Autuutta aivoille -retriitti tuo sananmukaisesti autuutta aivoille. Kiirettä ei pidetä vaan retriitti on rytmitetty antamaan rauhaa, lepoa, iloa ja hyvää oloa. Tekeminen ja rentoutuminen ovat hyvässä tasapainossa.

HUOM! Retriitille otetaan max 10 osallistujaa, joten toimi nopeasti mikäli haluat mukaan!

Ota mukaan talviulkoiluun sopivat varusteet, joogamatto tai makuualusta, oma pyyhe, mukavat oleskeluvaatteet ja villasukat.

Tiedustelut ja varaukset: Raija Kivimetsä, [email protected], 040 5410696. 

 

Pin It on Pinterest

Share This