Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opit hyödyntämään luonnon kasveja ja yrttejä muun muassa stressin hoitoon, kipuihin ja kolotuksiin, flunssan hoitoon ja naisten vaivoihin. Runsaiden kasvioppien lisäksi teemme läsnäoloharjoituksia, rentoudumme äänimaljojen hoitavassa soinnissa, herkuttelemme hyvällä ruualla ja kylvemme yrttisaunassa. Kuulet myös villiyrttien käyttämisestä ruokana ja juomana.

 

Mitä tehdään:

  • yrttihoitoja, kääreitä ja jalkakylpyjä
  • uutteita tai voiteita hoitavista yrteistä
  • opitaan kasveista ja niiden ravinto- ja rohtokäytöstä
  • saunotaan hoitavassa yrttisaunassa
  • läsnäoloharjoituksia
  • rentoudutaan äänimaljojen hoitavassa soinnissa
  • herkutellaan ihanalla ruualla
  • nautitaan hemmotteluhoidoista

 

Ihanalla kurssilla keskitytään käytännön tekemiseen. Opit tekemään kasveja hyödyntäen kääreitä, jalkakylpyjä, uutteita tai voiteita niin oman itsesi kuin läheistesi hoitamiseen. 

 

 

Aika8.7.-10.7.2022
Paikka: Koivuniemi, Koivuniementie 20, 82500 Rääkkylä, aivan hurmaava paikka Oriveden rannalla.
Kysy majoituksesta ja ruokavaliotoiveista Riitta Ward, 040 9600 629

Hinta: 390 € (hinta sis alvin ja opetuksen, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, aamiaiset, lounaat, kahvit/teet ja illalliset, majoituksen 2-hengen mökeissä, saunan) 1 hengen majoitus lisämaksusta! Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 16

Varausmaksu 100 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu maksetaan pari viikkoa ennen kurssin alkua.

HUOM! Jos tulet junalla, jää pois Kiteellä. Sieltä kimppakyytimahdollisuus perjantaina. Helsingistä lähtee juna klo 13.19, joka on Kiteellä kello 17.14. Sillä ehtii vielä kurssille! Mitä aiemmin junalipun varaa, sen edullisemmin sen saa. 

Ihanan kurssin kouluttajina ovat tietokirjailija, yrttiterapeutti, luontoyhteysohjaaja, hyvinvointikouluttaja ja villiyrttien asiantuntija Raija Kivimetsä ja hortaohjaaja, äänimaljahoitaja, fytoterapeutti Leena Ilmarinen.

 Sitovat ilmoittautumiset heinäkuun viikonlopulle 1.6.2022 mennessä. Paikkoja on rajallisesti ja ne myydään ilmoittautumisjärjestyksessä

 

KYSY PERUUTUSPAIKOISTA: r[email protected]fi tai puhelimella 040 5410696

Pin It on Pinterest

Share This