Aivot kuntoon -verkkokurssi

Haluatko jaksaa paremmin töissä ja kotona?

Haluatko keskittyä ja muistaa paremmin?

Haluatko voida paremmin ja nauttia elämästäsi?

 

Haluatko pysyä vireänä ja toimintakykyisenä vielä vanhanakin?

Aivot kuntoon -verkkokurssilta saat parhaat työkalut, joilla jaksat paremmin, muistat paremmin, keskityt paremmin ja olet tasapainoisempi ja tyytyväisempi haastavien aikojen ja kuormittavan arjen keskelläkin.

 

Opit irtautumaan liiasta suorituskeskeisyydestä sekä aivoja kuormittavista elämäntavoista. Opit päivittämään arkesi, ravintosi ja kotisi aivoystävälliseksi.

 

Saat tukea ja apua jaksamiseesi ihanalla ja käytännönläheisellä tavalla.

Tartu siis väsyneiden aivojen pelastusrenkaaseen ja tule kiitetylle verkkokurssille! Kurssin on käynyt jo yli 1700 tyytyväistä henkilöä!

 

Kurssi alkaa 1.10.2020 ja kestää 5 viikkoa.  Kun klikkaat itsesi mukaan kurssille, pääset heti käsiksi orientaatiomateriaaleihin ja ensimmäisiin tehtäviin!

Materiaalit ovat käytössäsi tammikuun 2021 loppuun.

Aivot kuntoon -verkkokurssilta saat:

L

Keinoja ja työkaluja, joilla jaksat ja kestät epävarmoja aikoja ja kuormittavaa arkea paremmin.

L

Herkullisia ja hoitavia ruokaohjeita.

L

Useita aivojesi hyvinvointia lisääviä harjoituksia ja tehtäviä.

L

Useita innostavia videoita ja harjoitustehtäviä.

L

Keinoja, joilla parannat muistiasi ja keskityt paremmin.

L

Keinoja, joilla taltutat suorittamisen ja stressin alla lymyävän väsymyksen.

L

Virikkeitä ja inspiraatiota stressittömämpään arkeen.

L

Toimivia ohjeita ja konkreettisia neuvoja, joiden avulla muutat kotisi aivoystävälliseksi.

Opit poistamaan stressilähteitä ja lisäämään aivojen hyvinvointia lisääviä tekijöitä huone huoneelta.

L

Laajan tietopaketin aivoja ja suolistoa hellivästä ravinnosta.

L

Tietopaketin parhaista aivoterveyttä tukevista kasveista ja marjoista.

L

Keinoja, joilla selätät ahdistusta ja uupumusta ja kohotat mielialaasi.

L

Parhaat apuaineet aivojen ahdinkoon.

”Aivot kuntoon -verkkokurssi tarjoaa taatusti parasta aivoillesi! Nykyinen elämä on niin haastava kenen tahansa aivoille, että jokainen hyötyy tämän laadukkaasti ja ammattitaidolla laaditun kurssin antamasta tiedosta ja monipuolisista käytännön vinkeistä. Haluan korostaa, että jopa Alzheimerin tautia voi ehkäistä ja hoitaa omilla elämäntavoillaan, puhumattakaan jokapäiväisen aivovirkeyden ylläpidosta. Tältä kurssilta saat käyttöösi kaikki keinot ruokavaliosta ja liikunnasta musiikkiin ja ympäristön vaikutuksiin.”

– Marja Ruuti, ravitsemustieteen maisteri, ravitsemusterapeutti

”Kävin verkkokurssin kolme vuotta sitten syksyllä. Raija Kivimetsä on koonnut kattavan paketin aivojen parhaaksi. Verkkokurssi sisälsi paljon erilaisia harjoituksia ja informaatio-osiota, joita voi arjessa mukavasti toteuttaa. Verkkokurssia sai käydä omaan tahtiin sopivissa erissä, ja erittäin mukavaa oli saada Raijalta harjoituksien tekemisestä palautetta. Jos arkesi on raskasta ja toivot siihen helpotusta, niin suosittelen tätä verkkokurssia lämpimästi.”

 Terhi Pyykönen, fysioterapeutti

Aivot kuntoon -verkkokurssi sopii juuri sinulle, jos

Z

Kiireinen arki vie sinulta mehut

Z

Olet liian kiltti ja tunnollinen suorittaja

Z

Nukut huonosti ja kärsit univajeesta

Z

Kärvistelet työ- tai opiskelupaineiden puristuksessa

Z

Muistisi on alkanut pätkiä vaikka olet vielä työikäinen

Z

Olet muistisairaan läheinen ja pelkäät itse samaa kohtaloa

Z

Kärsit ahdistuksesta ja väsymyksestä

Z

Olet voimiesi äärirajoilla oleva omaishoitaja

Z

Elämäsi on silkkaa suorittamista

Z

Suvussasi on aivosairauksia

Z

Kamppailet jatkuvan stressin kourissa

Z

Olet toipumassa aivosairaudesta

Z

Haluat pitää aivosi toimintakykyisenä vielä eläkeiässä

Z

Lähestyt eläkeikää tai olet jo eläkkeellä ja haluat monia vireitä vuosia

Z

Läkähdyt informaatio- ja ärsyketulvaan ja sinun on vaikea keskittyä.

Z

Tunnet olevasi hukassa ja haluat elämääsi uuden suunnan

Z

Olet kodin ja työn puristuksessa elävä ruuhkavuosivanhempi

 Verkkokurssilla opit ilman kiirettä ja suorittamista

Kurssilta saat tutkittuun tietoon perustuvan todellisen tietopaketin ja paljon konkreettisia välineitä, ideoita, videoita, vinkkejä ja toimintatapoja. Verkkokurssi tarjoaa askeleet, miten otat opit käyttöön omassa arjessasi.

Jokaisella pienelläkin muutoksella on todellista merkitystä!

Uusia kokonaisuuksia ilmestyy käyttöösi kerran viikossa  1.10.2020 alkaen. Käyt kurssia ja tutustut aineistoihin omassa tahdissasi, vailla suorittamista ja kiirettä vaikka omalla kotisohvallasi. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi tammikuun 2021 loppuun, joten ehdit hyvin omaksua uusia oppeja.

Voit edetä muutoksen tiellä omassa tahdissasi. Jokaisella pienelläkin muutoksella on todellista merkitystä niin sinun kuin läheistesi elämään.

”Sain kurssilta paljon käytännön vinkkejä oman hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantamiseen. Tehtävät pystyi tekemään oman aikataulun mukaan ja kouluttajalta sai hyvin palautetta. Ihana oli kuulla ihmisten hyvää palautetta virkistyneestä ja  hyvinvoivasta  olemuksestani. Käytän edelleen kurssilta saatuja vinkkejä omassa arjessani. Hyvä kokonaisuus oli Autuutta aivoille -matka Kreetalle ja sen perään käyty verkkokurssi. Sain muutettua elämäntapojani pysyvästi positiiviseen suuntaan. ”

 – Nina Sandqvist, erityissuunnittelija

Kurssin etenemisestä

 

Kun klikkaat itsesi kurssille, pääset heti käsiksi orientaatiomateriaaleihin ja ensimmäisiin tehtäviin.

Varsinainen kurssi alkaa 1.10.2020 ja kestää 5 viikkoa. Uudet materiaalit ilmestyvät kerran viikossa torstaisin. Voit tutkia materiaaleja heti niiden ilmestyttyä tai omaan tahtiisi. Kiirettä ei kuitenkaan tarvitse pitää, sillä materiaalit ovat kurssialustalla käytettävissäsi tammikuun 2021 loppuun saakka.

” Löysin verkkokurssin Autuutta aivoille -sivustolta kolme vuotta sitten ja se kutsui heti. Olen vieläkin iloinen tuosta löydöstäni. Kurssi on antanut minulle todella paljon uusia vinkkejä ja jaksamista arkeen. Ammattini puolesta minun pitäisi olla perillä aivojen hyvinvoinnista, mutta arjessa kaikkea ei vaan tule ajatelleeksi. Siksipä tämä varsin käytännönläheinen kurssi sai aivoni suorastaan laulamaan. Minä jopa kertasin kurssin toissa keväänä, ja huomasin sen varsin tarpeelliseksi. Ostin kurssin lahjaksi myös tyttärelleni ja parille ystävälleni. Suosittelen lämpimästi kurssia juuri sinulle, ikään ja ammattiin katsomatta. Tulet taatusti yllättymään iloisesti.”

 – Raija Tuomiranta-Isola, terveyskeskuslääkäri

Jo yksikin pieni muutos viikossa tarkoittaa 52 muutosta vuodessa!

Kurssin opit jäivät päivittäiseen arkeen minimoimaan ikääntymisen vaikutuksia
”Opiskelimme yhdessä tämän mainion verkkokurssin kolme vuotta sitten syksyllä. Saimme siitä paljon hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla nyt edistämme aivojemme kuntoa ja toimintaa. Monet kurssin neuvot ovat muuttuneet päivittäisiksi elämäntavoiksi, joilla pyrimme minimoimaan ikääntymisen vaikutuksia. Kurssi on sisällöltään monipuolinen, helposti lähestyttävä ja käytännönläheinen. Uskomme, että jokainen löytää kurssista itselleen monia hyödyllisiä ja helposti päivittäiseen elämään soveltuvia ohjeita.”

– Kaija-Leena Saretsalmi, eläkeläinen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen

– Markku Salminen, eläkeläinen, diplomi-insinööri

Opitut asiat saa helposti omaan arkeen vaikka yksi kerrallaan

 ”Voin suositella verkkokurssia lämpimästi kaikille vähääkään omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle. Mikä olisikaan viisainta kuin ennaltaehkäisy. Koulutustaustani johdosta kurssilla oli itselleni paljon tuttuja asioita. Mutta silti koin kurssin antoisaksi ja sain useita ahaa-elämyksiä sekä monia hyviä muistutuksia. Asioita pystyi helposti ottamaan käyttöön arjessa vaikka yksi asia kerrallaan. Osioiden tehtävät laittoivat myös pohtimaan omia tekemisiä ja valintoja. Raija tuntee ja tietää erinomaisesti tämän aihealueen ja hän tekee työtään sydämellä – tämän kaiken huomaa myös verkkokurssilla. Kiitos tästäkin kurssista – tulen varmasti osallistumaan jatkossa muillekin kursseillenne.”  

 – Minna Hansen, diplomiravintoterapeutti

”Verkkokurssi oli erittäin hyvä. Sain siitä valtavasti tietoa ja oivalluksia oman arkeni muuttamiseen. Suosittelen kurssia muillekin.”

”Verkkokurssi muutti koko elämäni. Kiitos ihanasta ja laadukkaasta kurssista.”

”Monipuoliset tehtävät saivat miettimään omia aivohaasteita ja tekemään arkeen parannuksia. Kiitos ihanasta kurssista.”

”Kurssi oli todella monipuolinen ja runsas. Tykkäsin videoista, herkullisista resepteistä ja arjen vaihtokaupoista. Kiitos hyvästä kurssista! Aion suositella kurssia myös työkavereilleni.”

”Uskon, että kaikki omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista. Nyt yritän jakaa tätä oppimaani tietoa perheelleni ja muille läheisilleni. Olen suositellut kurssia myös muille.”

”Verkkokurssi oli laajempi kuin osasin odottaa!”

”Sain tästä kurssista toivoa ja paljon hyötyä omaan elämääni ja arkeeni. Kiitos Raija hyvästä kurssista!”

”Kurssin oppien avulla jaksan nyt paremmin ja suhtaudun elämään positiivisemmin.”

”Ihana kurssi! Sain paljon konkreettista hyötyä elämääni ja omaan kotiini. Suurkiitos!”

”Jouduin työttömäksi ja olin aivan hukassa. Tämä kurssi antoi voimaa, konkreettista tietoa ja uutta suuntaa elämään. Kiitos paljon ihanasta kurssista.”

”Kiitos hyvästä kurssista! Teet tärkeää työtä ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja aivot on elinikäinen juttu ja niistä pitää pitää huolta.”
”Tykkäsin todella paljon kurssin konkreettisista ohjeista ja vinkeistä ja opin paljon uutta. Jo nyt huomaan muutoksen elämässäni. Voin huomattavasti paremmin.”
”Kurssi on todella hyödyllinen. Sain paljon käytännön ohjeita omaan arkeeni. Suosittelen kurssia jokaiselle.”

Valmentajasi ja asiantuntijasi kurssilla

Kurssin kehittäjä ja valmentajasi kurssilla on FM, hyvinvointikouluttaja, kasvilääkinnän ammattilainen ja tietokirjailija

Raija Kivimetsä

Kivimetsä on aivojen itsehoidon edistämisen pioneeri Suomessa. Hän on Parasta aivoillesi -kirjan (Otava) äiti, Aivoautuuttaja®-koulutuksen kehittäjä ja jo seitsemänteen painokseen yltäneiden Autuutta aivoille® Hoitavat kortit® -hyvinvointikorttien kehittäjä sekä tutkittuun aivotietouteen pohjautuvan Autuutta aivoille -sivuston perustaja.

Raija on lempeän innostava ja inspiroiva valmentaja.

”Tämän ajan ihmisten aivot ovat hätää kärsimässä kaiken kiireen, työtaakan, elämän tuomien haasteiden, kuormittavien elämäntapojen sekä stressin ja pelkoa ja ahdistusta aiheuttavan poikkeustilan kurimuksessa. Todella monen ihmisen aivot tarvitsevat armoa, toivoa sekä hoitavia työkaluja. Niitä haluan jakaa tällä kurssilla.”

Kurssi pähkinänkuoressa

Saat jaksamista ja aivoterveyttä lisääviä keinoja ja konkreettisia työkaluja arkeen – väsyneiden ja kuormittuneiden aivojen pelastusrenkaan. Kurssi koostuu videoista, ladattavista materiaaleista, teksteistä, harjoituksista, ruokaohjeista ja aivoystävällisemmän arjen vinkeistä.

Kurssi alkaa 1.10.2020 ja kestää 5 viikkoa.

Uudet materiaalit ilmestyvät kerran viikossa torstaisin.

Kurssin materiaalit ovat käytettävissäsi tammikuun 2021 loppuun saakka. 

 

Pääset mukaan verkkokurssille hintaan 109 € 

Aivot kuntoon –verkkokurssin* on käynyt läpi jo yli 1700 henkilöä. Luotamme 100% varmuudella siihen, että saat hyvää tietoa ja työkaluja omaan elämääsi, joiden avulla jaksat paremmin. Siksi lupaammekin sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin.

*aiemmin nimellä Kaali kuntoon -verkkokurssi

Pin It on Pinterest

Share This