Aivot kuntoon hortoilemalla!

Aivot kuntoon hortoilemalla!

posted in: Uutiset, Yleinen | 0

Luonto on uskomaton aivojen hoitaja ja villivihannekset ovat ilmaista superruokaa, josta aivot pitävät. Ei haittaa, jos et tunne kasveja tai tiedä niiden keräämisestä tai herkuiksi loihtimisesta mitään: Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi on tehty juuri tähän tilanteeseen.

Villivihanneskausi on pian kynnyksellä ja ehdit hyvin oppia luonnon ilmaisen superruuan salat jo toukokuun puoleen väliin mennessä, kun tulet mukaan 20.3. alkaneelle Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssille.

Pääset heti tutustumaan orientaatiotehtävään ja ensimmäisiin tehtäviin. Seuraavat koulutusmateriaalit tulevat käyttöösi vielä viikon välein viiden viikon ajan. Materiaalit ovat käytössäsi 24.6.2018 saakka. Saat muistutuksen uusista materiaaleista aina meiliosoitteeseesi ja voit opiskella haluamallasi porukalla ja valitsemanasi aikana.

Kurssin kouluttajina ovat Suomen hortapioneerit jo yli 17 vuoden ajalta ja suosituimpien villivihannesopaskirjojen tekijät Raija ja Jouko Kivimetsä. Terveystoimittaja Raija Kivimetsä on myös Autuutta aivoille -sivuston ylläpitäjä ja Parasta aivoillesi -kirjan äiti.

Raija ja Jouko Kivimetsä.