Aivoautuuttaja®-koulutus alkaa kesäkuussa 2019 tule mukaan!

Aivoautuuttaja®-koulutus alkaa kesäkuussa 2019 tule mukaan!

Kaipaatko apua ja helpotusta stressiin ja suorittamiseen? Oletko huomannut muistisi pätkivän ja keskittymisen olevan hankalaa? Kärsitkö univaikeuksista? Oletko väsynyt ja uupunut päivästä toiseen?Tai oletko hoitoalan yrittäjä, joka haluaa lisätyökaluja omaan jaksamiseensa ja työkalupakkiinsa?

Päästä aivosi ahdingosta ja tule mukaan ihanaan koulutukseen, josta on apua, hyötyä ja iloa loppuelämäksi. 

Aivoautuuttaja®-koulutuksen avulla saa tietoa, toivoa ja monenlaisia työkaluja hoitaa sekä omaa, läheistensä että asiakkaittensa aivoterveyttä. Koskaan ei ole liian myöhäistä ryhtyä hoitamaan aivojaan!

Uusi koulutus alkaa 2019

Koulutukset ovat viikonlopun molempina päivinä klo 10-17. Koulutukset järjestetään pääkaupunkiseudulla.

 1. Luonto ja kasvit aivojen ja muistin hoitajana 8.6.–9.6.2019
 2. Ravinto aivojen ja muistin tukena 24.8.–25.8.2019
 3. Arjen aivoharjoitteet 26.10.–27.10.2019
 4. Nykyajan aivohaasteet 30.11.–1.12.2019
 5. Kosketus ja rentoutuminen  1.2.-2.2.2020
 6. Liikunnalla aivot ja muisti toimivaksi ja vireäksi 14.3.-15.3.2020

Koulutuksesta sanottua:

En ole yleensä jaksanut kiinnostua hyvinvointikoulutuksista ja -tapahtumista, mutta Aivoautuuttaja-koulutus vaikutti tuhdilta ja oikeasti hyödylliseltä paketilta. Koulutus on vaikuttava kokonaisuus. Jokainen viikonloppu on tarjonnut paljon asiaa ja kiinnostavaa opittavaa ja on aina herätellyt myös itse tutustumaan aiheeseen lisää. Suurimmat ahaa-elämykset ovat liittyneet omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Oman kokemukseni myötä koulutuksen sisällöistä ovat hyötyneet myös läheiseni.
– Anna Jalava

 

Aivoautuuttaja-koulutus oli upea kokemus. Olen käynyt monenlaisia koulutuksia, mutta tämä poikkesi  aikaisemmista, koska koulutusviikonlopun jälkeen oli tunne kuin olisi ollut viikon pituisella lomalla. Vaikka asiaa tuli paljon, se oli osattu jaksottaa niin, että aivot jaksoivat ottaa tiedon vastaan, mukavat harjoitteet ja rentoutushetket olivat aina oikeassa paikassa.  Paljon tuli tuttua asiaakin ja siihen vahvistusta, mutta myös paljon uutta. Omaan elämään ja työhön sain paljon uusia työkaluja. Kouluttajien huikea ammattitaito elämänilolla höystettynä teki opiskelusta mielenkiintoisen ja innolla odotti aina seuraavaa kurssiviikonloppua.
– Kyllikki Kakkonen

 

Mielenkiinto aivojen hyvinvointiin heräsi Raijan ja Joukon järjestämällä aivojumppakoulutus-matkalla Kreetalla vuonna 2014. Aivoautuuttaja-koulutuskokonaisuus on ollut hyvä jatkumo matkalla heränneeseen mielenkiintooni. Jokainen koulutusviikonloppu on antanut hyviä työkaluja omien ja läheisteni aivojen hyvinvointiin. Olen nauttinut koulutusviikonloppujen kiireettömästä ilmapiiristä ja ihanista ihmisistä.
– Terhi Pyykönen

 

Aivoterveys ja aivojen hyvinvointi alkoivat kiinnostaa minua niihin aikoihin, kun omien vanhempien vanhenemisen kautta viimeistään ymmärsin tämän elämän arvokkuuden, ainutkertaisuuden ja rajallisuuden. Samoihin aikoihin töissä oli tiukkaa ja voimavarat vähissä. Halusin oppia pitämään itsestäni ja läheisistäni parempaa huolta, jotta voimme nauttia elämästä mahdollisimman terveenä ja pitkään. Aivoautuuttaja-koulutuksesta sain hyvän kokonaiskäsityksen aivoterveydestä; erittäin monipuolisen ja vahvan pohjan, jonka varaan on ollut hyvä rakentaa jatkoa. Ja se jatkuu yhä edelleen, nyt uuden ammatin opiskelemisena!
– Riikka Rängman

 

Stressi, kiire, väsymys, unohtelu ja muistin pätkiminen nousevat usein esille keskustellessani asiakkaideni kanssa. Tahdoin löytää uusia työkaluja heidän auttamisekseen. Aivoutuuttaja-koulutus on antanut monipuolista, päivitettyä tietoa sekä aivojen hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä että konkreettisia keinoja vaikuttaa aivoterveyteen. Täyttä asiaa leppoisassa ja rentouttavassa ilmapiirissä. Lähdin hakemaan keinoja auttaa muita ja tulin yllätyksekseni myös itse autetuksi!

Päivikki 

 

Aivoautuuttaja-koulutus on ollut liikkeellepaneva voima, kun olen pohtinut omaa ja lähimmäisteni terveyttä ja hyvinvointia. Olen ollut todella vaikuttunut yhteisestä energioiden verkosta, joka kurssilaisten, vetäjien ja luennoitsijoiden välille on muodostunut. Koen hyvänä, että koulutuksessa käsitelty eri näkökulmista, miten aivoja ja koko ainutlaatuista ihmiskehoa voi kokonaisvaltaisesti vaalia ja hoitaa. Oma tehtävä on vain päättää tehdä muutos omassa mielessään kohti parempaa huomista. Elämästä, lähimmäisistä ja ystävistä nauttien!

Aila

 

Voimauttavaa täydennyskoulutusta

Koulutus rakentuu kuudesta viikonlopusta eli 12 lähipäivästä. Jokainen koulutusviikonloppu sisältää sekä teoriaa että käytännön työskentelyä ja harjoituksia. Koulutus sopii hyvin täydennyskoulutukseksi hoito- ja kauneusalan ammattilaisille, luontaishoitajille, liikunnanohjaajille, koulutus- ja opetustyötä tekeville, terapeuteille, uupumuksesta ja muistihäiriöistä kärsiville sekä eläkeikää lähestyville ja opiskelijoille. Entistä useampi hoitotyötä tekevä tarvitsee monenlaisia työkaluja oman osaamisensa tueksi hoitaessaan asiakkaitaan. Koulutuksesta yrittäjä saa myös itselleen jaksamisen avaimia omaa työtään varten.

 

Koulutus sopii hyvinvoinnin ammattilaisille ja yksityishenkilöille

Koulutukseen osallistuvat ovat olleet esimerkiksi:

 • työterveyshoitajia, jotka haluavat auttaa stressin alla romahtavaa, muisti- ja uniongelmaista asiakastaan
 • suorittamisen ja stressin väsyttämiä yrittäjiä
 • monitaitoisia hoitoalan ammattilaisia ja terapeutteja, jotka täydentävät jatkuvasti työkalupakkiaan voidakseen hoitaa asiakkaitaan holistisesti
 • omien tai omaisten stressi-, uupumus- ja masennusjaksojen kanssa kamppailevia
 • luontaishoitajia
 • omaishoitajia, jotka alkavat itse uupua tauottoman työtaakkansa alle
 • ruuhkavuosivanhempia, joiden suvussa on aivoihin liittyviä geneettisiä rasitteita. Äitejä, jotka haluavat vähentää sairastuneiden vanhempiensa oireita, hidastaa heidän tautinsa etenemistä ja ennaltaehkäistä geeniperimän aktivoitumista itsensä ja lastensa kohdalla
 • juuri eläkkeelle jääneitä, jotka haluavat pysyä vireinä ja toimintakykyisinä

Pääkouluttajat

 • Hyvinvointikouluttaja, tietokirjailija, FM Raija Kivimetsä
 • Ravitsemusterapeutti Marja Ruuti
 • Yrittäjyysvalmentaja, Brain relief -practitioner Jouko Kivimetsä
 • Psykofyysinen fysioterapeutti, lymfaterapeutti Terhi Pyykönen
 • Aivojumppakouluttaja,  Leena Ilmarinen
 • Liikuntatieteen maisteri, Eija Holmala

 

Koulutuksen hinta

Kunkin osion hinta on 275 € (sis. alv. 24%). Hintaan sisältyy kurssimateriaali sekä koulutuksessa tarjoiltava luomukahvi ja -tee. Koulutuksen hintaan ei sisälly ruokailu eivätkä mahdolliset majoitus- tai matkakustannukset. Koulutuksen voi maksaa osina tai kertamaksuna. Kukin osio erääntyy maksettavaksi kuukautta ennen koulutusviikonloppua. Koulutukseen otetaan vain rajallinen määrä henkilöitä.

Jos koko koulutus maksetaan kertamaksuna, siitä saa 10% alennuksen, jolloin kokonaisuuden hinta on 1485€ (ovh 1650€).

Aivoautuuttaja®-todistuksen ja oikeuden käyttää Aivoautuuttaja®-nimeä saa suoritettuaan kaikki koulutuksen osiot. Kurssista voi suorittaa myös yksittäisiä osioita.

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Kysy lisää koulutuksesta Raija Kivimetsältä, puh. 040 5410696 tai sähköpostitse raija.kivimetsa@saimatext.fi

 

 

 

Pidämme oikeuden koulutusviikonloppujen järjestyksen muuttamiseen kouluttajien sairastumisen tai muun ylivoimaisen esteen tähden.