Löydä luonnon hoitava voima -verkkokurssi

Löydä luonnon hoitava voima -verkkokurssi

Luonto on paras suojakilpi stressiä vastaan

Voit lisätä luontoa arkeesi – menemättä lainkaan luontoon!

Luonto on hoitaja, joka pysäyttää, elvyttää, rauhoittaa ja parantaa meidät päästä varpaisiin.
Löydä luonnon hoitava voima -verkkokurssilta saat monenlaisia vinkkejä, käytännön harjoitteita ja tutkittua tietoa siitä kuinka luonto ja sen elementit tuovat sinulle terveyttä, tyyneyttä, hyvää oloa ja tasapainoa. Saat todellisen tietopaketin, jolla elämäsi muuttuu. Verkkokurssilla opit hyödyntämään luonnon hoitavaa voimaa monin eri tavoin, ympäri vuoden.

HARMAAT KIVET LUONTO HOITAA

Viisas etenee pienin konkreettisin muutoksin

Kurssilla opit hyödyntämään luonnon hoitavaa voimaa monin eri tavoin: oli kyse sitten arjen ruokavalinnoista, kodista, harrastuksista tai työpaikasta. Voit edetä muutoksen tiellä omassa tahdissasi. Jokaisella pienelläkin muutoksella on todellista merkitystä niin sinun kuin läheistesi elämään. Jo yksikin pieni muutos viikossa tarkoittaa 52 muutosta vuodessa.

ZENKIVET

Löydä luonnon hoitava voima -verkkokurssilta saat:

 • Keinoja, joiden avulla vähennät stressitekijöitä ja tasapainotat oloasi.
 • Konkreettisia keinoja, joilla jaksat ja kestät kaupunkimiljöön terveyttä nakertavia kuormituksia paremmin.
 • Viikottaisia hyvinvointia ja energiaa lisääviä harjoituksia ja pohdintatehtäviä
 • Viikottaisia rentouttavia ja rauhoittavia harjoituksia.
 • Hengitysharjoituksia, meditaatio- ja keskittymisharjoituksia.
 • Yksinkertaisia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla muutat kotisi ja työpaikkasi luontoystävälliseksi. Opit poistamaan stressin aiheuttajia ja lisäämään luonnon hoitavaa voimaa.
 • Vinkkejä ja virikkeitä, joilla teet arjestasi luonnollisemman ja aktiivisemman.
 • Innostavia ja hyvää oloa tuovia herkullisia ruokaohjeita ja ohjastusta luonnollisempiin ja parempiin ruokavalintoihin ruokalautasellasi
 • Useita innostavia opastusvideoita
 • Asiantuntijan tuen ja palautteen
 • 20%:n alennuskoodin Saimahousen verkkokauppaan.  Alennus koskee kaikkia kirjoja ja kortteja.

 

 GREENKIVI

4 viikkoa hyvänolon oppeja!

Kurssi alkaa kesällä. Jos kurssi kiinnostaa sinua, laita meiliä raija.kivimetsa@saimatext.fi, niin saat lisätietoa kurssista.

 

 

HARMAATKIVET

 

Valmentajana kurssilla:

voikukka.

Valmentajanasi kurssilla on Raija Kivimetsä, terveystoimittaja, tietokirjailija ja hyvinvointikouluttaja. Raija on Parasta aivoillesi -kirjan äiti ja www.autuuttaaivoille.fi -sivuston perustaja.

Raija on lisäksi keruuyrttineuvoja ja marjaneuvoja sekä hortakouluttaja, joka on viimeisten yli 15 vuoden aikana kouluttanut ja innostanut jo yli kymmenen tuhatta ihmisiä luonnon ihanuuteen ja villiyrttien maailmaan ja kirjoittanut villivihanneksista neljä tietokirjaa, yhden niistä miehensä Jouko Kivimetsän kanssa. Kivimetsät pitävät todella suosittua www.hortoilu.fisivustoa ja vetävät villivihanneskursseja ja -matkoja niin Suomessa kuin Kreetallakin.

 

KIVIJONO