Kaali kuntoon -verkkokurssi

Kaali kuntoon -verkkokurssi

posted in: Blogi, Yleinen | 0

Käy kevein mielin kevääseen!

Kaali kuntoon -verkkokurssi on kevätväsymyksen kukistaja, joka antaa toimivimmat työkalut arjen aivohaasteisiin.

 • Etsitkö elämääsi positiivisuutta ja keveyttä?
 • Valtaako alakulo mielesi keväisin?
 • Haluatko katkaista kiirettä ja saada omaa tilaa?
 • Haluatko nukkua paremmin?
 • Haluatko saada käytännöllisiä vinkkejä, työkaluja ja ohjeita, joiden avulla arkesi ja kotisi muuttuu aivoystävälliseksi?
 • Kaipaatko pidempää pinnaa ja mielenrauhaa?
 • Haluatko nauttia herkullisesta ruuasta, saada toimivamman suoliston ja voida hyvin?
 • Haluatko paremmin toimivan muistin?

 

Jos vastaat yhteenkin yllä olevista kysymyksistä KYLLÄ, Kaali kuntoon -verkkokurssi on juuri Sinua varten!

 

4 viikkoa hyvän olon oppeja

 

Kurssi on käynnissä 23.3.–13.4.2017. Voit käyttää materiaaleja kesäkuun 2017 loppuun saakka. Kurssille pääsee mukaan 30.3.2017 saakka.

 

>> Klikkaa mukaan kurssille nyt hintaan 39 €!

 

Pääset verkkokurssille välittömästi maksun jälkeen ja saat orientaatiotehtävän. Verkkokurssin runsaat materiaalit ilmestyvät viikon välein torstaista 23.3. alkaen. Saat sähköpostiin muistutuksen materiaalien saapumisesta, mutta voit mennä kurssille koska vain oman aikataulusi mukaan. Kurssi on käytössäsi 30.6.2017 saakka.

 

”Olen saanut palautetta läheisiltäni kurssin käytyäni, että olen levollisempi ja näytän voivan paremmin. Kiitos ihanasta kurssista!”

 

”Kurssin teemat ovat Ihania, mielenkiintoisia ja virkistäviä. Myös kuvat ovat ihania ja kokonaisuus on kaunis!”

Kaali kuntoon -verkkokurssilta saat:

 • Monenlaista tietoa, keinoja ja vinkkejä, joilla voit muuttaa oman kotisi aivoystävälliseksi. Paikaksi, joka tukee sinun jaksamistasi ja hyvinvointiasi.
 • Yksinkertaisia arkisia vaihtokauppoja, joiden avulla virkistät aivojasi ja muistiasi ja voit paremmin.
 • Tietoa, käytännöllisiä vinkkejä ja harjoituksia arjen aivohaasteiden selättämiseen.
 • Opastusta ja neuvoja, joiden avulla opit tekemään aivoystävällisempiä valintoja ruokakaupassa ja ruokalautasellasi.
 • Ohjausta aivojen hyvinvointia edistävään ravintoon.
 • Aivojen hyvinvointia tukevia herkullisia ruokaohjeita.
 • Viikottaisia harjoituksia ja pohdintatehtäviä.
 • Useita innostavia opastusvideoita.
 • Hengitysharjoituksia, meditaatio- ja keskittymisharjoituksia.
 • Vinkkejä kevätväsymyksen karkoittamiseen
 • Asiantuntijan tuen ja palautteen

 

Klikkaa painiketta ja ilmoittaudu mukaan!

 


 

raija-rajattunaKurssin kouluttaja on FM tietokirjailija, terveystoimittaja, hyvinvointikouluttaja Raija Kivimetsä, joka on aivojen itsehoidon edistämisen pioneeri Suomessa. Hän on Parasta aivoillesi -kirjan (Otava) äiti, Aivoautuuttaja®-koulutuksen kehittäjä ja Autuutta aivoille® Hoitavat kortit® -aivojenhyvinvointikorttien kehittäjä sekä tutkittuun aivotietouteen pohjautuvan autuuttaaivoille.fi -sivuston perustaja.

 

Raijan syksyn Kaali kuntoon -verkkokurssi syksyllä 2016 oli kiitetty pimeän ajan pelastusrengas:

 

”Kiitos Raija loistavasta kurssista ja rohkaisevista palautteistasi kurssin aikana! Ihanaa, että jaksat tehdä tällaista työtä ja auttaa muita arjen aivohaasteiden keskellä.”

 

“Kiitos paljon tämän kurssin rakentamisesta meille muille. Tärkeää tietoa oli tosi paljon!! :) Niin sydämellisesti olet rakentanut kurssia ja tätä on ollut ilo käydä. :)”

 

“Lämmin kiitos upeasta kurssista! Hyvin ja havainnollisesti rakennettu kokonaisuus. (Olen toiminut yli 20 vuotta opetusalalla ja verkko-opettajana.) Lämmin kiitos myös kannustavasta palautteesta. Työyhteisömme hyötyisi paljon verkkokurssista. Tämähän on tärkeä osa myös itsejohtamista.”

Klikkaa painiketta ja ilmoittaudu mukaan!

 


 

Kaali kuntoon -verkkokurssista sanottua

 

”Uskon, että kaikki omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista. Nyt yritän jakaa tätä oppimaani tietoa perheelleni ja muille läheisilleni. Olen suositellut kurssia myös muille.”

”Verkkokurssi oli laajempi ja monipuolisempi kuin osasin odottaa! Iso kiitos!”

”Tärkeiden aivoasioiden lisäksi kurssi on hyvin toteutettu ja selkeä sekä mikä ihaninta siinä on erittäin kaunis kuvitus. Hyviä herätteleviä kokonaisuuksia aivojen hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. Kaikki lähtee aivoista ja ne ovat todellakin käyttäjälleen korvaamattomat. Kiitos vielä kerran!”

”Monipuoliset tehtävät saavat miettimään omia aivohaasteita ja tekemään arkeen parannuksia.”

Voin suositella kurssia muillekin. Sain kurssilta hyviä huomioita ja vinkkejä arkeen. Kurssi ei ollut myöskään liian kallis runsaaseen sisältöönsä nähden.

”Voin suositella tätä kurssia muillekin, koska mielestäni tässä oli erittäin hyvää ja asiallista asiaa.”

”Kiitos mielenkiintoisesta kurssista. Minulle tämmöinen verkkokurssi sopii vallan mainiosti, voin kuunnella äänitteitä ja tehdä tehtäviä silloin kun itselleni parhaiten sopii. Tehtäväkokonaisuudet eivät olleet liian isoja, jotta mielenkiinto olisi lopahtanut. Olisin voinut jatkaa kurssia vaikka toiset neljä viikkoa :)”

”Kurssin ihaninta antia olivat ohjatut videot ja arjen vaihtokaupat. Sain monia oivalluksia ja pysyviä muutoksia arkeeni. Lämmin kiitos kurssista!”

 ”Erityisesti pidin videoista, jossa kouluttaja Raija kertoo rauhallisesti tärkeistä aivojen hyvinvointiin liittyvistä aiheista sekä Raijan vastauksista tehtäväosioihin.”

”Jokainen viikko on sopivan kokoinen osio, jossa on myös mielenkiintoisia tehtäviä.”

”Mieleeni on jäänyt etenkin kiitollisuutta ja anteeksiantoa koskeva osio, joka oli aivan ihana!”

”Kiitos hyvästä verkkokurssista. Ensimmäinen verkkokurssi, jonka oon tilannut. Hyvä kokemus. Voi kurssia käydä läpi omaan tahtiin. Eikä tarvi lähteä kotoa kurssille.”

”Kiitos hyvästä kurssista! Teet tärkeää työtä ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja aivot on elinikäinen juttu ja niistä pitää pitää huolta.”

”Kiitos tästä kurssista! Me tarvitsemme tämänkaltaista informaatiota tässä maailmassa, jossa vastavoimat toisaalta houkuttelevat toiseen suuntaan. Välillä tuulimyllyjä vastaan on vaikea taistella, siksi ihanaa että on ihmisiä, jotka jaksavat uskoa työhönsä ja hyvään.”

“Kyllä tämä pysähdyttää kiireen keskellä. Monipuolisesti huomioitu aivoasioita monelta kantilta. Kiitos hyvästä kurssista!”

”Kurssi antaa uskoa siihen että voin itse vaikuttaa omaan tulevaisuuteen. Suosittelen kurssia ihmisille, joiden läheinen on sairastunut muistisairauteen.”

”Verkkokurssia voi tehdä kun itselle sopii, omassa tahdissa. Hyvä, että materiaalia voi tallentaa. Kiitos vielä kerran Raija! Tämä oli mulle just sopiva potku takamukseen:) Jatkan tiedonhakua ja varron kevättä.”

 

Klikkaa painiketta ja ilmoittaudu mukaan!