spili1
Hoitavat matkat ovat ihania kurssimatkoja Kreetalle, jossa eletään viikko aivojen itsehoidon periaatteiden mukaan.

Matkanjohtajina toimivat Hulluna hortaan -kirjan tekijät ja yli 15 vuoden kokemuksella kymmeniä Kreetan matkoja luotsanneet Raija ja Jouko Kivimetsä. Kreetan huikea luonto, sekä Kalivesin että Spilin kylien aitona säilynyt kyläkulttuuri ovat hyvät lisäopastajat aivojen autuuteen. Viikko Kreetalla kuluu  leppoisassa rytmissä monenlaisia ihania harjoituksia tehden ja syöden yhdessä – eli nauttien täysin siemauksin. Matkan patikoinnit edellyttävät normaalia peruskuntoa.

Matkalla olleiden kommentteja:

”Patikointi vuorilla on ihanaa. Ensiksi tuntuu, että nyt juuri simahtaa, mutta sitten elimistö aukeaa ja ottaa vain vastaan kaikki elämykset. Raija kyllä kannustaa! Ihana olo, kun kaikki aistit ovat valppaina.”

”Porukassa on lystiä. Loistokasta on olla myös yksin meren tuntumassa. Aaltoja kuunnellessa voi kokea vahvasti koko olemisensa. Ja kenties lähettää aaltojen mukaan jonkin toiveen.”

”Myöhäisen illan ruokailu ja seurustelu kreetalaisen ruuan ja viinin parissa ovat ihan parasta! Pitkässä pöydässä, lehvien alla – täyteläisessä aistimaailmassa. Ja keittiöstä kuuluu perheen äidin kattiloiden kolistelu ja ensimmäiset tuoksut.”

Ihanat hortamatkat 2017

posted in: Matkat | 0

Villivihannes- ja patikointimatkat Spilin vuoristokylään Kreetalla 2017 Lähde kanssamme ihanalle elämysmatkalle nauttimaan Kreetan kevään kauneudesta ja monenlaisista aisti-iloista. Villivihannes- ja patikointimatkat Spilin vuoristokylään irrottavat arjesta ja voimaannuttavat. Tutustumme kevään kukkaloistoon villitulppaaneineen ja -orkideoineen. Tunnistamme luonnossa villikasveja ja herkuttelemme kreetalaisen keittiön ihanilla, … Lue lisää