Hoitava matka Kreetalle 24.9.-1.10.2017

Hoitava matka Kreetalle 24.9.-1.10.2017

posted in: Blogi, Matkat, Uutiset | 0

Ihana hoitava matka aivojen hyvinvointiin – voimaannu ja lataudu Kreetalla syksyllä 2017!

Hyvästele kiire, stressi ja suorittaminen ja lähde kanssamme Kalivesin kylään Kreetalle voimaantumaan ja nauttimaan elämästä. Matkalla opit helppoja ja ihania keinoja arjessa jaksamiseen sekä aivojen hoitamiseen. Herkuttelemme aivoja ja muistia hoitavalla välimerellisellä ruualla, teemme tasapainottavaa aivojumppaa meren rannalla ja mindfulness-harjoitteita luonnossa, opimme parhaita aivojen hoitovinkkejä sekä teoriassa että käytännössä sekä patikoimme leppoisaan tahtiin luonnossa. Lisäksi tapaamme paikallisia asukkaita ja tutustumme paikalliskulttuuriin.

Hoitavalla matkalla olleiden palautteita:

Autuutta aivoille –matka oli tosi hyvä! Sain paljon uutta tietoa ja eväitä käytännön elämään. Matka ylitti odotukset.”

Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät!” 

Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa oli sopivassa suhteessa.” 

Ihanat ateriat, porukan yhteishenki ja heittäytyminen ja alati kupliva nauru. Paljon hyvää tietoa kokonaisvaltaisesti!” 

”Sain matkalta enemmän kuin osasin odottaa. Hyviä neuvoja moneen asiaan. Kiitos ihanat! ”

Olette parhaat matkanjohtajat mitä olen koskaan kokenut.”

 

 

Ennakkotiedot matkoista sitoumuksetta!

 

Matkaohjelma

aamuvoimisteluSunnuntai 24.9.

Lähtö Helsingistä noin klo 6 ja saapuminen Haniaan klo 10.00, bussikuljetus hotellille, jossa pidetään ryhmän esittelykierros. Siesta ja oma lounas. Klo 18 leppoisa kävely hedelmä- ja oliivitarhojen halki illalliselle. Paluu takseilla omakustanteisesti (noin 3,50 € / hlö).

Maanantai 25.9.

Leppoisaa aivojumppaa auringonnousua ihaillen lähirannalla ja aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikoimaan paikalliskylän kautta luonnossa sijaitsevalle kalliokappelille. Siellä teemme aivojen itsehoito-ohjelmaa monella käytännöllisellä tavalla. Patikointi päättyy rantakylään pitkälle lounaalle. Ilta vapaa omalle ohjelmalle.

Tiistai 26.9.Kalives, Kreeta 2014 1863

Aivojumppaa rannalla, aamiainen ja luentoja ja harjoitteita luonnossa ja paikallisessa lähitavernassa. Oma lounas ja siesta. Yhteinen illallinen kylässä.

Keskiviikko 27.9.

Aivojumpan ja aamiaisen jälkeen lähdemme pitkälle bussi-retkelle, jolla tutustumme Kreetan jylhiin sisäosiin. Näemme aivoja lepuuttavia, arkaaisia viinialueita, huikaisevia rotkoja, silmää hiveleviä merimaisemia ja kappeleita. Syömme välillä pitkän, rentouttavan lounaan vuoristokylän tavernassa. Paluu noin klo 20, loppuilta vapaa.

matkalaisetTorstai 28.9.

Vapaa päivä. Ei aivojumppaa rannalla tai aterioita aamiaisen lisäksi.

Perjantai 29.9.

Aivojumpan ja aamiaisen jälkeen toiminnallinen päivä luonnossa, johon aivo-ohjelma lomittuu. Kävelyä päivän aikana noin 12 km. Kuljemme oliivi- ja appelsiinitarhoissa, sypressimetsässä ja minolaisaikaista muulipolkua jokikanjonissa, jossa keräämme laakerinlehtiä villipuista. Meditaatiohetki hermiittimunkin tuhat vuotta vanhalla luolakappelilla. Lounas noin klo 14 viehättävässä perinneruokatavernassa. Paluu noin klo 19.

Lauantai 30.9.

Aivojumppa, aamiainen ja kurssiohjelmaa klo 14 saakka. Siestan jälkeen jäähyväisillalliselle.

Sunnuntai 1.10.

Aamiainen. Lähtö hotellilta kentälle noin klo 8. Saapuminen Suomeen noin klo 15.

 

pienilähirantaaKalyves Beach -hotelli

Hotellimme on perheen ylläpitämä, erittäin siisti ja hyvätasoinen Kalyves Beach Best Western -hotelli (seacretehotels.com). Huoneissa on jääkaappi, suihkullinen kylpyhuone, parveke, TV ja nettiyhteys. Hotelli sijaitsee kylän keskellä lähellä kauppoja ja kahviloita. Hotellin aamiainen on runsas buffet.


Matkan hinta on 1395 €.

Aivojen hyvinvointiohjelmasta vastaa terveystoimittaja ja hyvinvointikouluttaja Raija Kivimetsä / Saimatext Oy. Hän on Parasta aivoillesi -kirjan (Otava) tekijä ja autuuttaaivoille.fi -sivuston ylläpitäjä sekä Hoitavien korttien® kehittäjä. Matkanjohtajana on paikalliselämysmatkailun pioneeri, kehittämispäällikkö Jouko Kivimetsä.

Kivimetsät ovat vetäneet yhdessä hyvinvointimatkoja Kreetalle jo yli 16 vuoden ajan. Viikon matka sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, kahden matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan, majoituksen runsaine buffet-aamiaisineen 2 hengen huoneessa tasokkaassa Kalives Beach -rantahotellissa, 6 ohjelmallista kreetalaisateriaa juomineen, yhden pitkän saariretken, koulutusohjelman materiaaleineen ja patikointineen. Patikointien pituus on 8–14 km. Patikoinnit edellyttävät normaalia yleiskuntoa.

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, rekisterinumero 2813/13/MjMvU. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

 

Varaukset ja tiedustelut

Jouko Kivimetsä
p. 040 556 8880
jouko.kivimetsa@gmail.com

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.