Syksyn uutuus hoitava värityskirja hellii aivoja

Syksyn uutuus hoitava värityskirja hellii aivoja

Syksyn ihastuttava uutuus Villiinny, väritä, voimaannu – Hoitava hortakirja yhdistää kekseliäällä tavalla villikasvit, aivojen hyvinvoinnin ja voimauttavan värittämisen™.

Tuhti 96-sivuinen kirja on paitsi aivoja hoitava aikuisten värityskirja myös tietopaketti luonnon rohdoista, jotka tukevat hyvinvointia ja terveyttä monin tavoin. Virkistävät, rauhoittavat ja palauttavat teeohjeet höystävät värityskuvia.

 

Värittäminen voimauttaa, ja kasvien vieraskieliset nimet, sanojen värittäminen ja tietoiskut haastavat aivot oppimaan.

 

96-sivuisessa kirjassa riittää opittavaa ja väritettävää!

Kirjassa esiintyy mm. laiska kahdeksikko, aivojumpasta tuttu kuvio.

Väritettäviä kuvia ovat inspiroineet villikasvit sekä muodot ja kuviot, jotka huoltavat ja hellivät aivoja samanaikaisesti. Esimerkiksi aivojumpasta tuttu laiska kahdeksikko esiintyy kirjassa väritettävänä kuviona. Kahdeksikon muoto ja sen toistaminen värittämällä stimuloi aivoja ja harjaannuttaa käden ja silmän yhteispeliä.

Kirja on ilmestynyt 21.9.2015. Innostuneen vastaanoton saanut kirja on myynnissä verkkokaupassamme. Tilaa itsellesi ja lahjaksi!

 

>> Tilaa syksyn suosikkikirja verkkokaupasta

 

>> Tutustu myös Voimauttaviin väritysiltoihin!


Villiinny, väritä ja voimaannu -kirjan idean äiti ja sisällön luoja Raija Kivimetsä yhdistää kirjassa aivojen itsehoidon, villivihannesten käytön eli hortoilun ja mukaansa tempaavan tekstin. Kirjan kauniin kuvituksen on tehnyt luontoharrastaja, kädentaitokouluttaja ja hortaohjaaja Riikka Rängman. Kirja on painettu Suomessa.