Autuutta aivoille® -kurssit ja luennot

Autuutta aivoille® -kurssit ja luennot

Opi aivojen itsehoito itsesi ja läheisesi auttamiseksi ja elämästä nauttimiseksi

Nämä Autuutta aivoille® -kurssit on tarkoitettu yksittäisille osallistujille, olit sitten yksityishenkilö tai yrityksen edustaja.

Autuutta aivoille® -luento yrityksille ja yhteisöille

Mitkä ovat autuaiden ja toimivien aivojen rakennusaineet ja miten aivot pidetään tyytyväisinä ja toimivina pitkälle vanhuusikään. Luennon pituus 1-3 tuntia.

Autuutta aivoille® -alkeis- ja jatkokurssi

Lyhytkurssilla työkaluja joilla voit helpottaa stressiä, muistihäiriöitä, keskittymisvaikeuksia ja väsymystä. Kerromme mistä aivot pitävät ja mistä eivät pidä. Opit arkisia parempia käytäntöjä pitääksesi omat ja läheistesi aivot tyytyväisinä.

Hortoilu ja hoitava luonto

Luonto on yksi parhaimpia aivojen hoitajia. Kurssilla opit hortoilun salat ja kuulet luonnon aivojen hyvinvointia tukevasta vaikutuksesta. Lisää hortoilusta täältä.

Aivoautuuttaja®-koulutus

Uusi koulutusohjelmamme antaa työkalut hoitaa sekä omaa, läheistesi että asiakkaittesi aivoterveyttä.

Koulutus rakentuu 6 viikonlopusta ja 12 lähipäivästä. Jokainen koulutusviikonloppu sisältää sekä teoriaa että käytännön työskentelyä ja harjoituksia. Aivoautuuttaja®-koulutus sopii kaikille omien aivojensa hyvinvoinnista kiinnostuneille sekä täydennyskoulutukseksi, hoito- ja kauneusalan ammattilaisille, liikunnanohjaajille, koulutus- ja opetustyötä tekeville, täydentäviä hoitoja antaville sekä eläkeikää lähestyville. Lisätietoja koulutuksen sisällöstä täältä.